MANAFU*

Abonamente Evensys

Fii blogger acreditat la Anonimul

In fiecare an, Festivalul de Film Independent “Anonimul” aduna in Delta cinefili si multe filme premiate in competitii mari internationale. Anul acesta, in perioada 8 – 14 august, la Sfantu Gheorghe si Green Village, vor fi proiectate peste 100 de filme.

Cu ocazia acestei editii, Vodafone Romania, sponsor al evenimentului, doreste sa invite un cinefil activ in social media pentru a fi blogger acreditat din partea companiei, alaturi de alte cateva nume cunoscute in lumea filmului si in mediul online. Bloggerul si grupul de cinefili invitati de Vodafone vor avea o sectiune speciala pe Facebook in care vor nota impresii din timpul festivalului.

Care sunt conditiile de participare?
Programul se adreseaza persoanelor pasionate de film care detin un blog si sunt active in retelele sociale (Facebook, Twitter, Google Plus etc). Include prezenta la festival in perioada 11 – 14 august. Toate cheltuielile privind deplasarea, cazarea si masa vor fi acoperite.

Cum se fac inscrierile?
Bloggerii interesati de festival trebuie sa posteze pe pagina de Facebook a Vodafone un link spre o recenzie de film personala, scrisa pe blog. Link-ul va fi postat in comentariile postului pe wall care anunta initiativa. Inscrierile se fac incepand de astazi pana luni (8 august), ora 12.00. Persoana desemnata “blogger acreditat” va fi anuntata in aceeasi zi, pana la orele 18.00.

2 comentarii

  1. karmapolice says:

    O OCAZIE MINUNATA

  2. Elena says:

    mult noroc tuturor participantilor.

    Elena de la Pegas Motorizat

Comentează