MANAFU*

Abonamente Evensys

Grupuri de discutii pentru Twitter

Aplicatia la nevoie se cunoaste! Asa as putea spune dupa o experienta avuta in aceasta dimineata. Mi s-a blocat telefonul si cum nu m-am descurcat cu tutorialele gasite online, am cautat rezolvarea pe Twitter. Doar ca 140 de caractere nu sunt de ajuns cateodata, mai ales cand vrei sa explici o problema tehnica, dupa cum mi-a sugerat si un binevoitor.

Pe Twitter, eu am o eticheta proprie: Pastrez conversatiile in cel mult 3 tweet-uri. Daca am nevoie de mai multe mesaje, atunci aleg e-mail-ul sau telefonul. Consider ca nu e un gest frumos sa imi port discutiile in vazul tuturor si sa aglomerez fluxurile “urmaritorilor” mei. Dar ce pot face cand vreau sa vorbesc cu mai multi oameni (de) pe Twitter, asa cum s-a intamplat in aceasta dimineata? Am gasit 3 solutii.

Twitgram este solutia folosita in convorbirea despre telefoane. Te loghezi cu contul de Twitter, alegi numele conturilor pe care vrei sa le incluzi in discutie, scrii textul dorit, fara limita de caractere, si apoi trimiti mesajul din interfata aplicatiei web. In acel moment se genereaza si un mesaj pe Twitter, care ii atentioneaza pe cei vizati ca sunt invitati pe Twitgram.

Joint este un serviciu anuntat pe TechCrunch saptamana trecuta. Dupa logarea via Twitter, esti condus intr-o pagina web, unde creezi un canal pentru discutii, pe baza unui hashtag. Apoi iti inviti prietenii.

Brizzly Picnics este un feature al Brizzly, prin care poti crea un grup de discutii si poti gestiona continutul in functie de preferinte (cine ce vede). Nu l-am testat inca, dar din descrierea lui am aflat ca e un bun mediu pentru sharing.

Ce alte servicii de acest gen recomandati?

 

Comentează