MANAFU*

Abonamente Evensys

Pogorarea din online

Pornesc in aceasta dimineata catre Gârda de Sus. E undeva pe langa Alba Iulia. Ma asteapta acolo un weekend lung cu mai multi oameni faini din online. Initiata de Groparu, “pogorarea” ne da jos de pe bloguri si ne scoate in aer liber. Ce ne asteapta? Descinderi la ghetarul de la Scarisoara, cetatea din Alba Iulia si la Poarta lui Ionele, traseu pana la Cheile Galbenei, tir cu arcul in poiana Calineasa si rafting la Salciua. Si alte lucruri cu iz local. Weekend placut si voua!

8 comentarii

  1. karmapolice says:

    ne da jos de pe bloguri
    asta e o idee care ma cutermura
    on the other hand, hmmmm ce sa zic, e un peisaj frumos

  2. Haotik says:

    Am fost anul trecut in zona aia, e superba, la Poarta lui Ionele nu uita sa bati in poarta sau sa te cateri pe sfoara pana in interiorul ei.

  3. mariusrusu says:

    Dacă ajungeți în Poiana Călineasă poate treceți și prin Poiana Horea unde aveți monumentul și Bradul lui Horea, iar peisajul e superb.

  4. ne vedem in apuseni 😉 🙂

  5. Groparu says:

    Ca s-o zicem p-a dreapta, a fost o miscare gandita de Stefan Teisanu al laptopisetul.ro-ului, iar selectia a fost atent performata in colaborare cu insusi proprietarul pensiunii!
    Haidatz, dara, ca scot palinca de la rece…

  6. Carucioare says:

    Unde in apuseni sunteti?

  7. palinca zici?! veeniiiiiiim 😀

  8. Daca chiar ajungi la Garda de Sus, poate ajungi si la PAPI, Punctul de Acces Public la Internet..ca sa faci cunostinta cu Gheorghe Rădac, care este managerul Retelei Electronice a Comunitatii Locale….intreaba in sat de PAPI….Ghita este un tinar care s-a intors la sat tocmai ca sa se implice in proiecte de dezvoltare comunitara…..

Comentează