MANAFU*

Abonamente Evensys

Testul micului dejun

Am facut diverse teste in ultimii ani de la masini la destinatii turistice, insa cea mai mare provocare in materie, de pana acum, a venit recent de la belVita. Cum as putea sa testez cel mai bine mai multe feluri de biscuiti? Raspunsul mi l-am dat singur si a venit foarte natural.

A doua zi dupa ce am primit pachetul de test, urma sa plec din tara. Zbor de dimineata, trezit cu noaptea in cap. Am luat cateva pachete pentru “rontait” pe avion.

Am revenit acasa dupa o saptamana, la miezul noptii. Dimineata, meeting la prima ora. Fiind obisnuit sa ma trezesc cu doua ore mai tarziu, intalnirea nu m-a prins in cea mai buna forma. Deci mic dejun cu biscuiti in masina si apoi cafea la client.

M-am revansat fata de somn a doua zi, cand mi-am permis sa dorm mai mult. Cam mult, asa ca am fugit la banca si contabil cu trei pachete de BelVita in geanta.

O noua zi, o noua plecare foarte de dimineata. Destinatia: Muntii Apuseni. Apa plata, biscuiti si cafea la doza. Imi propuneam sa nu fac opriri foarte multe, ca sa ajung cat mai repede.

De multe ori imi incep zilele pe fuga, mai ales cand ma trezesc devreme sa termin ceva si apoi fug spre o intalnire. Kraft, creatorul belVita, a gandit aceasta gama pentru cei ca mine. De fapt, ofera o alternativa pentru cei ce nu pot servi un mic-dejun normal. De aici vine si pozitionarea lor: biscuiti pentru micul dejun.

Dintre cele patru sortimente, preferatii mei raman cei cu cereale integrale, portocale si stafide.

15 comentarii

  1. Pentru faza asta ai primit unsubscribe de la mine.

    Treacă meargă, campanii pe bloguri. Dar „marele“ comunicator-specialist în a nu se certa cu nimeni ar trebui să se abțină de la „jenante din astea cu biscuiți“. Unele chestii nu se fac.

  2. acsel says:

    Oh c’mon! Ce s-a intamplat cu adevaratul mic dejun?
    http://www.mileanhour.com/files/2010/2/manly-breakfast.jpg

  3. stii ce am invatat eu in toti acesti ani de expunere online? sa cred in ceea ce imi place mie inainte de orice altceva.

    altfel, noi romanii (unii, nu toti) gustam numai caviar, putin proseco, cat se fac lobsterii aia la gratar. restul e mai prejos de noi.

    eu sper sa te regasesc aici curand. stii tu vorba aia: totul trece!

  4. Eu văd problema nițel altfel. Heidi Klum nu cred că o să defileze vreodată în chiloți de la Apaca. Deși are tot dreptul să îi placă. Și să mai și primească bani pentru a defila în respectivii chiloți. Biscuiți? Biscuim Măria Ta.

  5. Mihai says:

    Deci, te rog, micul dejun e cea mai importanta masa a zilei. Biscuitii astia nu ofera deloc suficienti nutrienti cati are nevoie un om sanatos. Poate un pachet de biscuiti SI o farfurie cu mancare, dar asa biscuitii simpli doar ca au fibre si ti se umfla in stomac, sau ce naiba or face, si iti atenueaza senzatia de foame. Atata. Ca aport energetic pentru a iti putea desfasura cat mai bine activitatile de peste zi ioc.

  6. Victor, fac cinste cu un set de belVita si tragem concluziile apoi?

    Cat despre Heidi, nu stiu daca ea a purtat lenjerie de Romania, dar Britney sigur a avut.

    Serios acum, chiar consumam biscuitii inainte de test. Am chiar acum la mine 4 pachete. Sunt pe o nava rapida spre Crisan.

  7. Corect, Mihai. Daca consulti putin link-ul al doilea, vei vedea ca ei spun ca merg in combinatie cu alte alimente. La mine, sunt solutia pentru zilele in care fug devreme la birou!

  8. Helena says:

    Din descrierea ta reiese mai degraba pozitionarea lor ca si “snack” nesanatos inlocuitor al unei mese sanatoase. SI de fapt ei nu le pozitioneaza ca alternativa, ci ca o compozitie al unui mic dejun sanatos. In rest, e liber oricine sa manance cati carbohidrati pofteste. Si sa promoveze ce vrea, desigur.

  9. ce s-o intamplat cu acel mic dejun al campionilor? acel mic dejun plic de legume, fructe si eventual o omleta si un fresh de portocale 🙂

  10. Fiecare isi face micul dejun dupa posibilitati!

  11. @Helena, am aprobat comment-ul tau desi am decis acum ceva timp ca nu mai las pareri anonime. L-am aprobat pentru ca mi-ai atras atentia, probabil, corect (verific cand ajung la un calcator). Eu ii consider o alternativa, ei au fost (cum ziceam si eu intr-un comment anterior) facuti pentru a fi integrati in micul dejun.

    As fi apreciat totusi un comment cu numele real!

  12. Vonnegut e cam subtil pentru biscuiții ăștia.

  13. Cristi (iartă-mă că îți zic pe numele mic deși nu te cunosc personal). Văd că… deci:
    1. Textului tău îi lipsește „P“-ul.
    2. Cu „P“ sau fără „P“ dumneata susții că acești biscuiți sunt „țâță de mâță“. Or fi, dar eu prefer apa plată și-o țigară + minciunile scrise mai mișto (un copywriter ceva?).
    3. Cu drag, un specimen din categoria acelui public rafinat, cu ceva biștari în buzunar, chiar dacă nu e pe o navă rapidă spre Crișan și chiar dacă nu știa că „Leave Britney Alone!“ poartă chiloți .ro.
    4. Se întâmplă, chestii mai nasoale pe planeta asta.

  14. @victor, e greu sa te fac sa crezi ca eu chiar consum biscuitii astia! i-am aratat aseara si lui @zoso o dovada pe Twitter. Uite una pentru tine aici. http://www.twitvid.com/9EJGU

  15. Helena says:

    Cat se poate de real. Cheers.

Comentează