MANAFU*

Abonamente Evensys

Te vrem cu un QR Code Reader la Webstock

Pregatim ceva foarte interesant pentru participantii la Webstock si pentru cei care ne urmaresc live online. Este o premiera in domeniul evenimentelor din Romania, din ce stim noi. Trebuie insa sa aveti un QR Code Reader instalat pe telefon. Daca telefonul nu are deja unul preinstalat sau nu ati folosit inca unul pana acum, iata o serie de resurse de unde puteti lua o aplicatie gratuita: BeeTagg, GetQRreader, QRme, QRstuff, 2D Code.

Petrecerea Webstock 2011

Anul acesta Webstock va fi un eveniment 3-in-1, cu conferinte, o gala de premiere si o petrecere. Cu sprijinul Desperados si Pepsi, vom incheia o zi lunga de networking la eveniment, cu o alta sesiune de networking, de data aceasta la un local din Centrul Vechi. Ne va face o vizita scurta si echipa de energizare de la Red Bull. Locul il vom anunta in ziua evenimentului, la conferinta. Doar un hint va oferim acum: pastrati ecusonul de participant! Bine, inca Mai mult ››

Satisfactiile blogului meu

Daca nu as fi avut parte de multe satisfactii, probabil nu as fi continuat sa pastrez acest blog actualizat aproape zilnic timp de 6 ani. Si au fost multe impliniri. Nu le mentionez acum pe toate, doar va spun despre una recenta.