MANAFU*

Abonamente Evensys

Cateva detalii importante pentru participantii la Webstock 2011

Vineri a fost ultima zi in care cei interesati sa participe la Webstock mai puteau solicita o invitatie. Din acest moment facem ultimele confirmari si incepem sa redistribuim invitatiile nerevendicate celor care sunt deja pe lista de asteptare. Iata cateva lucruri importante de stiut pentru participantii la eveniment:

Invitatiile: Am inceput sa trimitem invitatii inca de acum o luna, ultimele urmand a fi expediate astazi. Toate invitatiile sosesc pe e-mail, de aceea e bine sa va verificati toate filtrele si setarile de pe casutele de e-mail. Ne-ar parea rau sa nu veniti la eveniment pentru ca nu ati vazut invitatia in timp util.

Confirmarea: Pentru a participa efectiv la eveniment, dupa primirea invitatiei, trebuie sa confirmati ferm participarea pe mail la office [@] evensys [.] ro. In cazul in care, din diferite motive, nu mai puteti participa desi ati confirmat deja, dorim sa ne anuntati. Sunt persoane care pot veni si deci beneficia de invitatia respectiva.

Lista de asteptare: Avem o lista de solicitari catre care vom redistribui invitatiile nerevendicate. Acest proces va dura pana inclusiv miercuri, 21 septembrie. Dupa primirea invitatiei, ar fi bine sa confirmati / infirmati cat mai repede participarea.

Accesul la eveniment: Participarea la eveniment se face doar pe baza unui badge (ecuson) pe care il primesc toti cei care au fost invitati si au confirmat. Intrucat evenimentul e transmis live pe Internet, accesul in sala se va face doar in pauzele dintre sesiuni. De aceea, va invitam sa va programati venirea in functie de programul afisat pe site.

Accesul la Gala: Conferintele sunt urmate seara de Gala Premiilor Webstock, unde vor fi acordate distinctii pe 12 categorii. Pe langa invitatii la Webstock, la acest eveniment sunt asteptati reprezentantii proiectelor inscrise in competitie.

Ecusonul: La inregistrare, fiecare participant va primi un ecuson, pe care va trebui sa il poarte la vedere si sa il pastreze pana la finalul evenimentului. Accesul in sali se va face cu acest ecuson. Pentru cei care au primit invitatii la sectiunile Future Trends si Social Media Professionals am creat ecusoane speciale.

Transmisia live: Ca in fiecare an, transmitem online cu ajutorul Radio Lynx toate prezentarile din conferinte pentru cei care din diverse motive nu pot fi alaturi de noi, dar ne pot urmari de la distanta.

Consumam multe resurse si energie pentru acest eveniment oferit gratuit comunitatii online. Pentru o mai buna organizare, apreciem daca va veti conforma uzantelor de mai sus.

4 comentarii

  1. Sa inteleg ca daca nu am primit invitatia inca ori suntem pe lista de asteptare ori nu au ajuns cererile la voi?

  2. Trebuia sa primesti un mail de confirmare a primirii solicitarii tale de catre noi. Asa stiai ca a ajuns la noi. Dupa acest reply din partea noastra, toate solicitarile intra pe lista de asteptare si sunt analizate apoi.

  3. Mda. Am facut cererile pentru invitatii in prima zi de cand s-a dat drumu la formular si eu si un coleg. Nu am primit insa nimic pe emailuri.
    Pacat, chiar ne-am fi dorit sa ajungem, mai ales ca suntem si printre finalisti cu CraiovaForum.

  4. Eu am confirmat acum mult timp şi am în minte ziua de vineri, dar cred că trebuie să le reamintiţi celor care au confirmat acum câteva săptămâni, ca să nu uite 🙂

Comentează