MANAFU*

Abonamente Evensys

Cine vorbeste la Webstock 2011

Cand am pornit Webstock, am avut in minte o comunitate de bloggeri in crestere. Cred ca la prima editie mai toti participantii se cunoasteau deja sau cel putin se citeau intre ei. Comunitatea online a crescut si acum vorbim despre retelele sociale poate mai mult decat despre bloguri. Si desi tematica s-a diversificat, noi am pastrat un lucru in toti acesti ani: dorinta de a genera conversatii la Webstock.

Nu vii la acest eveniment sa inveti cum sa devii un guru in social media, cum sa ajungi in 48 de ore in A-List-ul blogosferei sau cum sa te imbogatesti din aplicatii mobile. Vii insa pentru conversatii, inspiratie si networking.

Daca aveati alte asteptari de la Webstock, ma tem ca va vom dezamagi. Sunt alte evenimente in care puteti invata. Si Evensys face cateva dintre ele.

Am pus pe site vorbitorii de la Webstock 2011. Nu sunt toti, mai avem cateva nume de adaugat in scurt timp. Veti intalni oameni cunoscuti, poate si cateva surprize pentru un asemenea eveniment. I-am ales pe toti in primul rand pentru experienta lor relevanta si pentru abilitatea de a starni conversatii.

5 comentarii

  1. Imi pare rau ca nu pot participa la acest eveniment (lucrez), dar am o singura intrebare. Se inregistreaza eventul? Chiar imi doresc sa vad/aud povestirile speakerilor.

  2. dli says:

    Si eu as fi la fel de curios ca si tine Leo.

  3. Va fi transmis live si apoi pus online!

  4. escorte says:

    Inregistrarea va fi postata aici sau pe un alt site?

  5. 1nu says:

    Să știi că mă bucură foarte tare că ai ales fotografia asta ca să ilustrezi articolul. 😀

Comentează