MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum poti participa la Webstock 2011

In 2009, am strans 600 de oameni la Webtstock in cele peste 10 ore de eveniment. Anul trecut am trecut de 700 de persoane. Anul acesta insa nu ne-am propus sa batem un record. Vrem mai degraba sa avem alaturi de noi like-minded people, pe acei oameni care contribuie zi de zi la cresterea importantei social media in Romania, care ingroasa randurile bloggerilor (cei alaturi de care am pornit evenimentul), care au decis sa faca o cariera in domeniu, care isi dedica timpul liber tehnologiei de consum (de la smartphones la aplicatii mobile).

Daca esti unul dintre oamenii pe care ii cautam, iata cum poti ajunge la aceasta editie.

SOLICITA O INVITATIE – Este calea clasica folosita si la alte evenimente. Exista o lista de asteptare pe care oricine se poate inscrie, iar in apropierea evenimentului distribuim in cadrul listei un anumit numar de invitatii. Fiecare solicitare este analizata pe baza informatiilor oferite in formular. Detalii aici.

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER – Am pornit la inceputul anului un newsletter despre social media, care se bucura de un anumit succes. Dintre toti abonatii la newsletter pana la data de 4 septembrie, voi extrage 10 persoane care vor primi o invitatie la eveniment. Pe 1 septembrie, pleaca o noua editie catre abonati. Inscrie-te aici.

FII EVENT AMBASSADOR – Daca esti pasionat de social media, ai un blog despre online (printre altele) si esti activ pe Twitter si Facebook, poti deveni event ambassador. Detalii aici.

INTRA IN ECHIPA EVENSYS – Oferim posibilitatea unui internship in cadrul evenimentului. Voluntarii implicati vor participa automat si la editia din 2012. Detalii aici.

URMARESTE WEBSTOCK.RO – Pregatim si alte programe interesante pentru pasionatii social media, asa ca va invit sa ne urmariti site-ul, fluxul RSS sau pe Twitter si Facebook.

In paralel cu aceste initiative, am facut un mic research in piata online si am identificat un numar mare de persoane pe care dorim sa le invitam la eveniment. Am luat in considerare activitatile personale si profesionale din online. Invitatiile oficiale vor fi distribuite prin e-mail pana pe 20 septembrie. Participarea este inregistrata dupa o confirmare ferma. Pentru orice alte detalii, ne gasiti la office [@] evensys [.] ro.

3 comentarii

  1. Jteph says:

    Mi-ar place la nebunie să fiu la webstock dar eu nu-s sigur că o să pot fi acolo în 23 😐 pentru că asta depinde de foarte mulți alți factori. Damn!

  2. Ionut says:

    Ar fi minunat sa pot participa. Deocamdata ma inscriu la newsletter 🙂

  3. […] Manafu a început să facă asta şi a lansat pentru Webstock 2011 acest segment de ambasadori “Daca esti pasionat de social media, ai un blog despre online (printre altele) si esti activ pe Twitter si Facebook, poti deveni event ambassador la Webstock 2011. Vei avea acces la aceasta editie si la cea de anul viitor si ocazia de a invita alte 2 persoane care sa te insoteasca pe 23 septembrie 2011.” şi din câte ştiu până acum Bogdan Dascalescu şi Bogdan Pater sunt ambasadorii Webstock 2011. Staţi cu ochii pe ei! […]

Comentează