MANAFU*

Abonamente Evensys

De la social media la social applications

La primul Webstock s-a vorbit aproape exclusiv despre bloguri, blogging si initiative blogosferice. Editia a doua a venit cu o componenta de web design & development, iar cea de-a treia cu una de comunicare online. In 2011, la Webstock, aducem un nou subiect: viitorul tehnologiei de consum, cu un focus special pe mobile applications.

Comunicam si intereactionam online acum mai mult in retelele sociale, insa viitorul apartine telefoanelor mobile si aplicatiilor dedicate. Si probabil intr-un an – doi, ideea de social applications (destul de bine reprezentata acum) va fi un buzz word la fel de mare precum e Facebook acum.

Pentru a marca acest nou pas al evenimentului nostru, o echipa de filmare a iesit in strada si a pus urmatoarea intrebare: “Ce ai vrea să faca smartphone-ul tau?”. O parte din ce a iesit vedeti in clipul de mai sus! Restul, la eveniment!

1 comentariu

  1. Dan says:

    Ar fi o idee interesanta o aplicatie pentru copiat :)) Asta daca nu sunt deja. Ma gandesc ca ar trebui sa faca OCR cam complicat… Dar sa traga repede niste link-uri din wikipedia e posibil nu? :))

Comentează