MANAFU*

Abonamente Evensys

Doua premii de la HP la Webstock

La Webstock, pregatim foarte multe activitati speciale. Intre acestea se numara si concursul initiat de HP Romania, partener al evenimentului, si adresat atat participantilor care se afla in sala, cat si celor care urmaresc conferintele online.

Tema 1: “Arata-ne ca participi la Webstock”
Participantii care doresc sa intre in competitie trebuie ca in ziua evenimentului sa-si faca o poza si sa o trimita pe e-mail la adresa unei imprimante HP care va fi amplasata in locul de desfasurare a evenimentului.

Tema 2: “Intra in spiritul Webstock”
Cei care vor urmari evenimentul din fata monitoarelor trebuie sa trimita o fotografie pe e-mail la o alta adresa a unei imprimante HP, prin care sa exemplifice ce inseamna pentru ei “spiritul Webstock”.

Cum se desfasoara concursul?
Fotografiile vor fi trimise catre o adresa de e-mail securizata a imprimantei HP cu conectare la internet, folosind un smartphone, un notebook sau alte dispozitive mobile, toate acestea fara a folosi calculatorul. Platforma HP ePrint permite oamenilor sa trimita prin intermediul dispozitivelor mobile fisierele pe care doresc sa le imprime. Adresele imprimantelor vor fi anuntate pe 23 septembrie.

Care sunt premiile?
Pentru fiecare din cele doua teme de concurs va fi acordat ca premiu o imprimanta cu tehnologia ePrint: HP Officejet Pro 8500A Plus e-All-in-One (CM756A). Cei doi castigatori vor fi alesi prin tragere la sorti luni, 26 septembrie, si vor fi anuntati pe site-ul Webstock.

Comentează