MANAFU*

Abonamente Evensys

Multumesc pentru Webstock 2011

A mai trecut o editie pentru Webstock si abia acum incep sa ma relaxez. Vlad si Cabral stiau inca din pregatirea evenimentului cat de stresat sunt sau mai bine zis, cat de mult ma stresez cu organizarea acestui eveniment. Acum astept reactiile pe bloguri. Probabil dupa ce le voi citi ma voi linisti complet.

Webstock a fost un eveniment care pentru mine a inceput la vineri, la 7 dimineata si s-a incheiat dupa miezul noptii. A fost cel mai lung eveniment pe care l-am organizat pana acum intr-o singura zi, ce a cuprins o serie de conferinte, gala Premiilor Webstock si o mica petrecere la final.

Ca in fiecare an, primul meu post dupa eveniment este cel in care multumesc celor care au facut acest eveniment posibil.

Multumesc, in primul rand, colegilor de la Vodafone Romania. In numesc colegi pentru ca s-au implicat efectiv cot la cot cu echipa Evensys pentru a oferi acest mare eveniment. Si multumiri speciale pentru invitarea lui Ivan Patzaichin.

Multumesc colegilor de la Evensys pentru ca m-au suportat in ultimele zile si imi sustin pasiunea pentru social media. Le-ar fi mult mai usor sa faca o conferinte despre energie sau farmaceutice in loc de Webstock.

Multumesc partenerilor fara suportul carora nu am fi putut oferi atatea lucruri participantilor. Echipa Petrom a fost anul acesta alaturi de noi. Prietenii de la Nokia s-au implicat activ si alaturi de ei pregatim o super-surpriza in viitorul apropiat. Sper totodata sa continuam cu HP colaborarea inceputa si sa gasim impreuna alte idei frumoase.

Multumesc companiilor care ne-au sustinut ideile. Cu Microsoft am gandit sesiunea Future Trends, care s-a dovedit a fi de mare interes. Cu Metromind si MB Dragan am realizat comunicarea online pentru eveniment. Cu Radio Lynx am pregatit transmisia live online. Cu Agrafa.ro am facut cartile de vizita pentru bloggeri. Cu RoboFun.ro am facut Real Like Box. Cu Red Bull am energizat participantii. Cu Pepsi, Heineken (Desperados) si The Floor am facut Petrecerea Webstock.

Multumesc vorbitorilor si juratilor care s-au implicat in acest an. Multumesc voluntarilor si ambasadorilor care au sustinut foarte bine initiativa noastra. Multumesc tuturor prietenilor care au venit de la sute de kilometri pentru a se intalni la Bucuresti cu comunitatea de aici. Multumesc partenerilor media care au facut cunoscut evenimentul.

Nu in ultimul rand, multumesc tuturor participantilor si celor care ne-au urmarit online. Fara voi Webstock nu ar fi Webstock.

13 comentarii

  1. Felicitări tuturor! Cel puțin din fața monitoarelor s-a văzut excelent, sunt convins că la fața locului a fost mai mult decât excelent! Mi-ar fi plăcut să ajung, însă nu am putut. Anul viitor cu siguranță ajung! 🙂

  2. adspedia says:

    Multumim Cristi pentru eveniment, pentru ca esti un catalizator al Social Media din Romania.

  3. Blogatu says:

    Felicitari tie si tuturor celor care s-au implicat in organizarea Webstock!

  4. Manuel says:

    Chiar ca e multa munca in organizarea unui asemenea eveniment. Fain a fost ca ai strans la un loc tara, ca sa zic asa. Sa ne vedem si data viitoare. Multumesc.

  5. Mi-au placut multi vorbitori de la Conferinta, am urmarit online. personal am invatat lucruri noi, am si unele sugestii. Felicitari castigatorilor, participantilor la concurs, organizatorilor, sponsorilor. Ati avut de luptat sa iasa bine si a iesit excelent! Felicitari Cristian Manafu!

  6. Flo says:

    Multumesc si eu. Dupa participarea la Social Networks si acum la Webstock am prins gustul acestui gen de evenmiemnte. Mersi de invitatie si mersi ca am avut ocazia sa vad si sa ascult niste oameni deosebiti…in special Ivan Patzachin, dar nu numai.

  7. Felicitari organizatorilor pentru toata povestea, a iesit excelent.

    Multumesc pentru invitatie.

  8. Bogdan Pater says:

    Noi multumim pentru un eveniment genial… 🙂

  9. […] Multumesc pentru Webstock 2011 | M A N A F U * […]

  10. […] Multumesc pentru Webstock 2011 | M A N A F U * […]

  11. […] asta 2.0 care se pare că prinde o formă din ce în ce mai vizibilă şi pe la noi. Mulţumesc lui Cristi Manafu pentru invitaţie şi pentru că a dovedit încă o dată, dacă mai era nevoie, că ştie cu […]

  12. […] Andrei Ruse Auras Mihai Blogatu Blogdebucuresti.ro Bobby Voicu Cabral Ibacka Cristi Dorombach Cristi Manafu Cristi Mosora Cristina Bazavan Christian Hertzug Dan Pandrea Daniela Cristina Denisa Bargau Dragos […]

  13. […] Andrei Ruse Auras Mihai Blogatu Blogdebucuresti.ro Bobby Voicu Cabral Ibacka Cristi Dorombach Cristi Manafu Cristi Mosora Cristina Bazavan Christian Hertzug Dan Pandrea Daniela Cristina Denisa Bargau Dragos […]

Comentează