MANAFU*

Abonamente Evensys

Objects of Desire: Nike Mag

Sunt fan Nike de la inceputul anilor ’90. In liceu visam la o pereche de ghete de baschet Nike si aveam o poza cu Michael Jordan in coperta de la buletin. Si cel mai mult si mai mult, am visat la perechea de ghete din viitor, purtata de Michale J. Fox in Back to the Future II. Era ceva SF pentru mine!

Compania a anuntat zilele acestea lansarea Nike Mag, un produs inspirat din acel film. Primele 1.500 de perechi vor fi scoase la licitatie pe eBay si se pare ca primul beneficiar a fost rapper-ul britanic Tinie Tempah, care a platit 37.500$ la evenimentul de lansare.

Daca va intra in productia de serie, imi voi cumpara o pereche cu siguranta. Cum arata Nike Mag si alte detalii gasiti pe NiceKicks.com.

3 comentarii

  1. NetuLiber says:

    faza e ca ce au lansat acum 1. nu are power laces si 2. sunt de bibelou, nefiind destinate purtarii 3. probabil va fi copiat foarte curand de baietii destepti din china care vor face totul functional si purtabil 😉

  2. bibelou sau nu, eu ii vreau!

  3. Prima mea pereche de încălțări ”dă firmă” au fost niște Nike-uri negre care m-au costat 320 lei acum 4 ani. Meserie frate. De atunci sunt addicted to Nike/Adidas.
    Puma suck!

Comentează