MANAFU*

Abonamente Evensys

Poti sa fii blogger oficial la Webstock

Nokia, partener al Webstock, relanseaza programul “Bloggeri oficiali“ pentru editia din 23 septembrie. Patru bloggeri pasionati de tehnologie, Internet si gadget-uri vor primi acces gratuit la eveniment si vor fi dotati pentru o zi cu terminal Nokia pentru a surprinde prin fotografii si inregistrari video spiritul evenimentului. Toate creatiile lor vor fi apoi postate intr-o sectiune speciala pe site-ul Nokia.ro. Vedeti aici un exemplu dintr-un program anterior.

Care sunt cerintele pentru a deveni blogger oficial?
Cautam oameni activi in social media, posesori de blog, conturi pe Twitter si Facebook. Pasiunea pentru blogging, social media si mai ales tehnologie trebuie sustinuta cu referinte anterioare (insemnari pe bloguri, participari la evenimente etc).

Cum se fac inscrierile?
Cei interesati pentru “postul” de blogger oficial sunt invitati sa trimita un e-mail pe adresa office [@] evensys [.] ro cu titlul “Blogger Oficial Webstock” in care sa specifice numele si datele de contact, alaturi de link-uri catre blogul personal si conturile de Twitter si Facebook. Pot fi specificate orice alte informatii relevante pentru profilul personal.

Comentează