MANAFU*

Abonamente Evensys

Socializare prin descarcare

Despre Minus.com se poate spune ca este un nou concurent pentru Dropbox, cel mai cunoscut serviciu de gazduire a fisierelor si distributie a lor intre mai multe calculatoare (si nu numai). Cand incepi sa il folosesti poti spune si ca e un bun inlocuitor si pentru Transfer.ro sau o alternativa pentru Flickr si Picasa.

Imi place ca imi ofera de la inceput 10GB pentru gazduirea fisierelor si posibilitatea de a primi 1GB in plus pentru fiecare prieten care se inregistreaza. Imi place ca pot face upload la un fisier (calup de fisiere) de pana in 2GB. Imi place ca totul se desfasoara in browser, ca exista o extensie pentru Chrome si aplicatii pentru smartphones (inca nu le-am incercat). Si imi place ca au adaugat si o componenta de socializare. Poti avea followers ca pe Twitter.

Cine a mai incercat Minus.com?

5 comentarii

  1. Il incerc si eu acum. Daca viteza de incarcare este acceptabila il voi folosi ca o alternativa la transfer.ro

  2. Daca cel mai important aspect este spatiul, atunci cred ca SkyDrive e o optiune mai potrivita, ofera 25 GB.

  3. George says:

    M-am uitat și eu la un moment dat la Minus (http://wp.me/p1FZ65-bI).

    Ce m-am întrebat și încă nu intuiesc răspunsul este dacă diferențiatorul lor e suficient de puternic pentru ca business-ul să meargă. Pentru că, dacă nu rezistă pe piață, nu-mi vine să îmi pun fișierele într-un loc unde nu vor mai exista peste 1 an…

  4. psaico says:

    Eu l-am descoperit recent pentru ca nu am reusit sa fac cloudapp-ul sa-mi mearga pe windows. recomand 😉

  5. Cristian says:

    Il folosesc si eu de putin timp. Ma poate ajuta cineva sa aflu unde arata cat spatiu am? De unde stiu cat loc mi-a mai ramas, ca sa stiu daca mai pot sa incarc fisiere? Cum pot afla cat mai am pana se ocupa tot spatiul de 10 GB?

Comentează