MANAFU*

Abonamente Evensys

Campania 112 merge mai departe

Nu stiu daca voi putea multumi tuturor celor care au sustinut lansarea campaniei impotriva abuzurilor fata de Serviciul de Urgenta 112. Sunt multi bloggeri care si-au anuntat sprijinul aici, dar sunt si altii care au preluate de la ei si asa mai departe. Am anuntat deja cateva planuri si ma bucur ca unele s-au materializat sau sunt in curs de realizare.

Pentru a atinge o masa cat mai mare de oameni in mediul online, Salvez.ro are acum sustinerea Trilulilu, TPU.ro, InternetCorp si iMedia. Aceste site-uri si retele vor prelua bannerele 112 in urmatoarea luna si ne vor oferi alte resurse.

Bannerele pot fi preluate de cei care vor sa ne sustina de aici.

Campania este mult mai mare decat am crezut si are nevoie de multe resurse pentru un impact adevarat. Voi reveni curand cu alte anunturi si voi explica amploarea acestei initiative de bine. Orice sprijin e binevenit.

Tags: , ,

6 comentarii

  1. Max Peter says:

    E bine că ai mai pus odată linkurile, pentru că mi-ai adus aminte să pun şi un banner pe blog, chiar dacă scrisesem articolul anterior.

  2. cristian says:

    Pe blog am scris un articol de prima dată când nu sa știu despre ce campanie este vorba, pe urmă am pus și un banner pe blog.
    Acuma m-ar interesa un fel de autocolant auto ca să pun și pe mașină.

  3. Grig says:

    Am să pun şi eu un banner. Mulţumesc pentru link!

  4. Matei says:

    Sunt de acord. Vreau si eu.

  5. D-petre says:

    Am intrant “orbeste” in campanie, am scris imediat un articol, am pus un banner.

  6. meleaca says:

    M-am inscris in campanie, am scris doua materiale, am pus banner si sustin proiectul Florentei – “Sa invatam ca 112 e doar pentru urgente!” – https://apps.facebook.com/pepsi-romania/idea/848

    In plus de asta am incasat si ceva injuraturi de la cei care considera campania o tampenie fara suport real. 🙂

Comentează