MANAFU*

Abonamente Evensys

Ce poate pati compania ta in social media (Part 1)

E de ajuns un singur tweet pentru a porni o “revolutie online” impotriva brandului tau, a starni rasete sau a pierde un job. Au invatat-o cateva persoane pe pielea lor sau a companiilor pentru care lucreaza. Chiar daca Twitter nu este foarte popular in Romania, el “se afla in mainile” celor pe care adesea ii numim buzz makers. Situatiile nedorite pe Twitter pot aparea cand:

Uiti pe ce cont esti logat! Un angajat al American Red Cross a starnit multe zambete pe Twitter odata cu mesajul sau despre niste bautura pe care dorea sa o savureze. Din fericire, Crucea Rosie a avut o prezenta de spirit si a raspuns foarte bine.

Te ia valul! Fara sa fi vazut despre ce e vorba pe hashtag-ul #Egipt, un angajat al Kenneth Cole s-a gandit sa faca o gluma cu ocazia lansarii noii colectii de primavara. Din pacate, la Egipt oamenii ieseau in strada pentru o revolutie, nu pentru hainele lui Cole.

Te ia gura pe dinainte! O viitoare angajata Cisco a tinut sa sublinieze avantajele noului job.

Despre pericolele, riscurile si provocarile pe care social media le pot genera companiilor vorbim la Legal Issues in Social Media, pe 25 octombrie, al Hotel Hilton din Bucuresti.

Comentează