MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum trateaza altii legaturile de pe bloguri

Sub influenta ultimelor doua posturi, mi-am adus aminte de un post scris de Chris Brogan recent. In “Community only means something if you keep it warm“, el vorbeste despre legaturile pe care le are cu alti oameni din online si cat de importanta este pastrarea si intretinerea acestora intr-o comunitate, intr-o retea. Brogan spune:

The point is that you’ve built a network where you can stay “warm” by contributing to the conversations and interrelationships of others in between your times of need, and often, so that you can be of service to them.

La urma urmei, intre momentele in care ai nevoie de cineva, ar fi frumos sa iti oferi si tu sprijinul sub o forma sau alta, nu?

2 comentarii

  1. Depinde de meserie. Ca blogger şi organizator de evenimente, da.
    Aş spune că un om trebuie să creeze ceva relevant pentru a rămâne interesant pentru colegi şi competiţie.

  2. Robert says:

    Parerea mea e ca ideea adevarata de comunitate nu prea exista sau daca exista comunitate adevarata, exista o comunitate doar a celor inradacinati in aceasta lume. Nici chiar cei “mici” nu prea se ajuta intre ei formand treptat o comunitate. Cei mici “incearca” sa se introduca direct in lumea celor “mari” si se pierd anumite chestii. In momentul de fata se merge in mare parte dupa regula scapa cine poate, sau ma rog, fiecare cu plantatia sa. Asta cred eu in momentul de fata.

Comentează