MANAFU*

Abonamente Evensys

Daca as avea o banca, cum ar trebui sa arate ea?

Sunt multe lucruri pe care doresc sa le fac in anii urmatori, insa printre ele nu am inclus pana acum ideea de a avea propria banca. Asa ca am raspuns afirmativ propunerii BCR de a deschide alaturi de alti bloggeri o serie de “crediterii”.

Crediteria este o mica banca realizata dupa personalitatea bloggerului, care vinde un singur produs: creditul Divers BCR, un produs de asemenea personalizat.

Acum urmeaza sa amenajez Crediteria si as aprecia cateva idei in comentarii. De fapt, sa imi raspundeti la intrebarea: Cum credeti ca ar trebui sa arate “banca lui Manafu”? Nu caut lucruri complicate, ci doar idei de obiecte si alte elemenete de decor.

Mai mult, in aceasta “aventura” cu banca de blogger voi mai invita o persoana pe post de critic bancar. Va invit asadar sa imi comentati banca. O sa ne distram de minune!

10 comentarii

  1. D-Petre says:

    Nu stiu cum ar trebui sa arate “banca lui Manafu” si idei despre banca nu prea am dar la criticat sunt buuun. 🙂 asa ca mai astept sa vad cum se concretizeaza banca si atunci sa vezi critica 🙂

  2. T-park says:

    Felicitari in primul rand pentru initiativa. Avnd in vedere ca produsul este unul personalizat, in banca trebuie sa existe neaparat un panou pe care clientii sa isi puna dorintele referitoare la produsele pe care le vor. In functie de publicul tinta trebuie aleasa si tinuta oamenilor astfel incat sa existe sentimentul de egalitate( daca se adreseaza segmentului business o tinuta office, daca se adreseaza oamenilor simpli o tinuta casual). Ar trebui foarte bine explicat ce se poate face la fiecare ghiseu. O persoana care sa te indrume cand intrii in banca ar prinde foarte bine. Sper ca nu am plictisit. Bafta!

  3. Cosmin says:

    Pfai, sunt multe lucruri care ai putea sa le faci. In primul rand, un design interior foarte simplu si cald.

    Apoi, ar fi interactivitatea. Gen sa-i prezinti clientului diverse informatii, grafice, etc. pe un iPad. L-ar face mai receptiv.

    A, mi-am amintit si de detaliile sublime. Cum ar fi niste tablouri cu diverse produse pe care ar putea sa le achizitioneze cu acel credit. Unul cu design interior, altul cu un televizor high-tech si, nu stiu, alte chestii care i-ar putea influenta.

  4. Flo says:

    cu siguranta ar trebui ca toti angajatii sa poarte sapca 🙂

  5. Victor Kapra says:

    Un concept de banca in ton cu Manafu: fara sucursale fizice.
    Sa existe doar ca aplicatie online pentru smartphone, tableta, computer. Cu o functionara virtuala, animata de o solutie software desteapta, care sa interactioneze placut, sa iti tina evidenta contului si sa iti dea solutii de administrare a banilor.

  6. Șerban says:

    Să ai un dozator de apă/suc/cafea/ceai pentru clienți, de unde să se poată servi singuri, fără limită! 🙂

  7. Sa scrie mare in mijloc: “Acesta este un credit relativ usor de obtinut, mai rapid, pentru sume mici si medii, cu beneficii suplimentare incluse, insa cu o dobanda destul de mare. DAE este in medie 17,59%, adica ROBOR + 10-11%!”

    Asta ca sa difere de ce fac bancile de obicei (scriu avantajele MARE si dezavantajele mici si ascunse), fara a gandi pe termen lung la relatia lor cu clientii.

  8. ruxa says:

    sa fie open si open mind, sa nu ma trimita de la ana la caiafa si sa fie in stare sa relationeze (bine!) cu mine in format si mediu electronic, sa gaseasca, daca si cand e cazul, solutii creative la problemele/nevoile mele si sa nu se impotmoleasca in proceduri, sa nu spuna “nu se poate”.

    a! si neparat sa poarte sapca! :))

  9. “BANCA MANAFU” trebuie sa fie cum a mai zis cineva 90% online.Nimeni nu are nevoie sa stea la coada si sa se certe cu tot felu de domnisoare angajate pe pile sau poate chiar sex.Asa cum “Googel” a avut succes ca a oferit ceva SIMPLU de folosit tot asa trebuie sa fie si la tine.Trebuie sa se piarda foarte putin timp cand cineva opereaza in sistemul vostru.As dori sa va avertizez ca nu este normal ca cineva cand depune euro sau lei intr-un cont sa fie comisionat.Sunt banci care comisioneaza persoanele fizice si cu un euro indiferent de suma.Nu dau nume dar cred ca ati intalnit asa ceva.Din punctul meu de vedrere este FURT.Eu nu colaborez cu asemenea banci.
    “BANCA MANAFU” va targeta numai persoane dinamice,intreprinzatoare.Nu cred ca banca ta trebuie sa se implice in creditatrea celor care cumpara electrocasnice.Creditarea firmelor si persoanelor intreprinzatoare trebuie sa fie prioritara.Daca un om vrea sa cumpere actiuni pe bursa,trebuie creditat.

  10. Haotik says:

    Social Media Bank – Manafu

    Cam asta ar fi denumirea bancii.

    Ar avea un sistem de puncte (Social Media Points = SMP), de exemplu ai facut o depozit la termen pe 6 luni, primesti 6 puncte.

    Vrei sa participi la Netcamp 2011, poti sa platesti si cu aceste SMP-uri si dai 12 SMP pentru accesul la eveniment.

    Ai un credit si nu mai poit platii, primesti o luna “amandare” daca folosesti 10 SMP. Aceste Social Media Points putand fiind obtinute pentru fiecare articol in care sustii cauze sociale precum cel al alelurilor la 112.

    Bineintels ca nu discutam fara apllcatie pe mobil a banci. Nu are ghisee, iti deschizi un cont online de unde faci transferuri sau primestii banii.

Comentează