MANAFU*

Abonamente Evensys

O prima victorie pe teren propriu pentru Andreea

Va multumesc! Nu stiu cum altfel as putea sa incep acest post. Apelul facut pentru Andreea Rosca astazi dimineata a avut un ecou nesperat. Va spun sincer ca nu ma asteptam la un asemenea val de reactii.

Pana la orele pranzului, am fost contactat de trei companii care vor sa o sustina. O sa va dau detaliile cat mai curand. Astept o concretizare a discutiilor. Am vrut doar sa va dau aceasta veste buna.

Tenisul de performanta, ca de altfel, cred, orice alt sport, cere multe resurse si are costuri pe care cei mai multi nu si le imagineaza. Andreea are 12 ani acum si abia de la 14 ani, daca nu gresesc, va putea intra in circuitele in care exista beneficii materiale pentru cei cu performante deosebite. Sper sa gaseasca un sprijin pe termen lung si sa o vedem peste cativa ani in clasamente.

Au fost persoane care si-au aratat interesul pentru donatii punctuale. Iata ce detalii am aflat de la tatal ei:

Rosca Andreea Amalia
Banca: Alpha Bank Agentia Gara de Nord
IBAN RON: RO33BUCU2741032874617RON
IBAN EUR: RO26BUCU2741032874618EUR
IBAN USD: RO68BUCU2741032881573USD

Spre seara, dupa o zi foarte plina, vorbeam cu sora mea la telefon, care mi-a spus: “Stii, la cateva luni de la nastere, Andreea a avut probleme la ambele picioare si a trebuit sa stea in ghips pana la 2 ani. Practic, si-a dat ghipsul jos si a mers… Si acum e campioana la tenis.”

7 comentarii

  1. Asta e o poveste atât de frumoasă încât vreau să-mi promiți că o urmărești și peste 6 luni sau 1 an vei reveni pe subiect și ne vei spune ce s-a mai întâmplat.

    Ar trebui să se facă filme cu povești ca acestea, pentru ca tinerii români să fie inspirați în mod sănătos, în loc de perdeaua de fum cu Bianca lui Bote, vedetele porno, Cruduța etc.

  2. Adi Q says:

    Felicitari!

  3. Manuel says:

    Foarte faina chestia. Mersi de conturi 😀

  4. Marius says:

    Multumiri pentru implicare . Am inteles ca problema deplasarii in US de data aceasta sa rezolvat. Rugamintea este ca sa ne tineti la curent cu informatii despre Andreea si pe viitor cand va mai fi cazul daca vom stii din timp cum putem sa ajutam ne vom mobiliza si sper ca o vom ajuta pe Andreea sa invinga din nou … pe teren propriu ( acasa in tarisoara ei care sistemul idiot ii pune bete in roate in loc. sa o sprijine )

  5. ina nicolae says:

    povestea ei este atat de emotionanta …ma bucur nespus ca s-a putut face ceva pentru Andreea….Multumim Andreea pentru aceasta lectie de viata! ….

  6. Domnii Tiriac si Nastase mai traiesc? A, dansii au fost fotbalisti, inteleg…

  7. Maria says:

    Sunt momente când urăsc biții și tot ce circulă prin intermediul lor. Mă frustrează felul în care ne ascundem în spatele unor monitoare, de unde putem fi oricine. Dar știi, trebuie să dăm Cezarului ce-i al Cezarului! Cu întâmplări de felul acesta, îmi crește inima că suntem oameni. Chiar și virtual!
    De reținut conturile! Și de auzit despre Andreea pe viitor!

Comentează