MANAFU*

Abonamente Evensys

Pe cont propriu de 5 ani

In urma cu cinci ani, intr-o zi de vineri, paraseam un job foarte bun pentru a-mi incerca fortele pe cont propriu. De atunci, am avut parte de cea mai fascinanta perioada din viata mea, in care am invatat multe, am scapat de unele obiceiuri, am preluat altele si mai mult decat orice, m-am aruncat cu capul inainte pentru orice idee noua. Si cele mai multe mi-au iesit cum imi doream.

Astazi ma bucur ca Evensys are probabil cel mai mare portofoliu de evenimente de pe piata, ca blogul a devenit din hobby un bun instrument de personal branding si ca am intrat in lumea trainerilor cu cursurile de social media pentru companii.

Am avut o crestere constanta in toata aceasta perioada si m-am bucurat de foarte multe lucruri. Am avut ambitie, am avut noroc, dar am avut si sustinere. Si cum nu cred ca am multumit public celor care mi-au sprijinit startul ca antreprenor, profit de acest post aniversar.

Ii multumesc lui Radu Ionescu pentru ca de cinci ani este alaturi de Evensys neconditionat, chiar daca nu ne mai vedem si vorbim ca pe vremuri. A fost primul om care mi-a oferit un birou din care sa imi pornesc viitoarele proiecte. Am intrat insa in Evensys si nu a mai fost nevoie.

Ii multumesc lui Alin Zainescu pentru ca mi-a insuflat spiritul de antreprenor. Regret si astazi ca nu am lansat un proiect online pe care il gandisem impreuna.

Ii multumesc lui Val Voicu pentru ca a insistat sa devin antreprenor, cum numai el stie sa o faca, si m-a convins ca viitorul apartine Internetului.

Ii multumesc lui Mugur Patrascu pentru ca mi-a oferit suport online la primele evenimente Evensys. Si lui Dragos Balan pentru ca mi-a tiparit primele carti de vizita si materialele pentru conferinte.

Ii multumesc Manuelei Necula pentru ca a fost primul om dintr-o companie care a sustinut o idee de eveniment venita din partea mea. Si lui Calin Clej pentru ca ne-a oferit un parteneriat pe un an de zile.

Ii multumesc lui Dorin Boerescu pentru ca mi-a deschis in 2008 ochii pentru un nou business. Regret ca am inceput proiectul in plina criza si ca am dat inapoi fara sa lupt pentru idee.

Acesti oameni au fost alaturi de mine in primele luni de antreprenoriat. De atunci, alte zeci de persoane mi-au oferit increderea si resursele lor. Le multumesc tuturor!

(Clipul de mai sus vorbeste putin despre cum am pornit ca antreprenor)

Tags:

9 comentarii

  1. LaVlad says:

    Esti un exemplu bun de urmat pentru multi , am urmarit interviu si am aflat raspunsul la multe intrebari.

  2. mali says:

    felicitari; ai facut o treaba buna, dar pt asta cred ca iti trebuie o tona de curaj si o viziune … pregatita.

    si Vlad Stan a facut treaba buna; parca l-am vazut la o conferinta – Optimism 200x, la carea ne-a vorbit despre vise. 🙂

    Bravo tie si succes in continuare.

  3. peste 5 ani o sa scriu si eu un atsfel de articol… desi cred ca va fi o carte, nu un blogpost 😀

    pana atunci mai am de umblat pe la multe evenimente si traininguri marca ”Manafu” 😉 🙂

  4. Raluca Moisi says:

    Daca fiecare antreprenor ar scrie un astfel de blogpost (sau o carte, cum intentioneaza Stefan :P), cei care acum pornesc la drum ar vedea ca nu-i totul roz si ca, pentru a ajunge sus, e nevoie de implicare, perseverenta si munca.
    Frumoasa ascensiunea ta. Bravo!

  5. Nebunia says:

    @Stefan Murgeanu doar o carte in urmatorii 5 ani ?? 😐 ma asteptam la mai multe din moment ce ai atata timp liber 🙂

  6. doar o carte despre “pe cont propriu de 5 ani” 😉 😀

  7. Nebunia says:

    #atat 😀

  8. CristinaTM says:

    Felicitari si la cat mai multe rezultate! Pe mine m-ai inspirat de multe ori si iti admir foarte mult munca. Multumesc pentru sfaturile utile pe care mi le-ai dat, sunt toate foarte pretioase.

  9. Sabina says:

    Felicitari pentru tot ceea ce faci. Suntem toti de aceeasi parere ca la evenimentele tale vine lumea cu drag si rar gaseste ceva negativ de comentat. Si intotdeauna am vazut imbunatatiri majore de la an la an

Comentează