MANAFU*

Abonamente Evensys

Social Media in Romania (Octombrie 2011)

Iesirea Neogen din peisajul retelelor sociale mi-a adus un semn de intrebare: Cu ce sa inlocuiesc primul mare site de socializare locala? Primul raspuns care mi-a venit in minte a fost “Google Plus”, probabil si pentru ca in ultimele luni, am primit tot felul de intrebari despre reteaua lansata de Google.

Din pacate, nu exista cifre oficiale pe Romania. Am gasit o serie de informatii pe FindPeopleOnPlus.com si desi site-ul agrega 31 din cele 40 de milioane de conturi anuntate de Google, sunt de parere ca in Romania gasim peste 28.000 de conturi. Am pus totusi datele si voi continua o vreme sa le folosesc. Sper insa sa vedem si niste cifre direct de la sursa.

Altfel, Hi5 e in cadere si, cu parere de rau, nu cred ca isi va mai reveni.

6 comentarii

  1. Claudiu says:

    Azi dimineata cei de la Pro Tv (intr-o emisiune foarte foarte slaba..denumita neinspirat iLoveIT) au folosit statistica ta. Nu au precizat sursa, dar au lasat sa se vada poza de fundal.

    Aveai cunostinta de cauza?

  2. Alex says:

    Asa e , si aparent nu sunt singurul care crede ca e o panarama ce fac astea de la protv …Aici poti sa gasesti informatia care a fost prezentata la ilikeit … http://stirileprotv.ro/stiri/high-tech/ai-grija-ce-pui-pe-pagina-de-socializare-ca-sa-nu-ratezi-interviul-de-angajare.html

  3. Cum era de asteptat, facebook pe primul loc 🙂

  4. Adrian says:

    Ar fi interesant sa vedem o lupta acerba pentru suprematie in urmatorul an intre Google plus si Facebook.

  5. Anda says:

    Sper sa nu fie cea mai aiurea intrebare, dar ad vrea sa stiu cum se traduce “NA”. Multumesc.

  6. Anda says:

    Gata, m-am lamurit singura 😀

Comentează