MANAFU*

Abonamente Evensys

Trei zile la Timisoara si Cluj

Am zburat spre Timisoara miercuri dimineata. La 9.00 eram deja la Hotel Timisoara. Imi place cum l-au renovat. Urma sa petrec o jumatate de zi la Social Media Summit, a doua editie locala.

La 17.30, ma suiam intr-un taxi si plecam spre aeroport. Ma astepta un zbor scurt spre Cluj, locul de desfasurare pentru TeCOMM si alte intalniri cu blogosfera clujeana.

Am revenit in Bucuresti vineri seara, dupa aproape 3 zile intense, cu multe contacte si intalniri placute. E o experienta pe care abia astept sa o repet.

SOCIAL MEDIA SUMMIT
Revista Biz a inceput in urma cu un an un eveniment – turneu prin cateva mari orase din tara. Timisoara a fost prima destinatie anul trecut si a ramas si pentru 2011. Summit-ul isi propune sa aduca in prim plan blogosfera locala si sa ofere companiilor studii de caz, idei si solutii pentru campaniile si initiativele lor in social media.

Am avut rolul de moderator al unei sesiuni cu multe informatii din partea companiilor prezente (Danone si Bergenbier) si prezentari foarte directe de la cativa specialisti locali (Bogdana Butnar, Bobby Voicu, Laurentiu Dumitrescu).

Social Media Summit continua cu editia de Cluj, pe 14 decembrie. Abia o astept!

TECOMM 2011
Libero Events, organizator local de evenimente, a orchestrat un frumos eveniment despre e-commerce la Hotel Best Western Plus Fusion (frumos hotel!).  Sincer, nu ma asteptam sa vad o sala cu 130 de oameni. Felicitari inca o data, Bogdan!

Rolul meu la eveniment a fost sa vorbesc despre social commerce, un subiect care imi face placere, dar care este inca foarte nou in Romania. Sa speram ca anul viitor voi avea mai multe studii de caz locale.

SOCIAL MEDIA MEET-UP
Am profitat de prezenta la Cluj si am organizat impreuna cu Andrei Crivat o intalnire a pasionatilor de social media, la care au fost invitati sa vorbeasca Bogdana Butnar si Cristi China. A fost o discutie scurta, urmata de putin networking, dupa care am plecat spre o serie de petreceri ce s-a prelungit pana dupa 4 dimineata. Va recomand sa treceti pe la Reload Cafe,  Euphoria Music Hall, Fabrica de Bere, Le General, My Way si Janis Stuf.

2 comentarii

  1. Flavius says:

    Salut! Pot sa zic ca am citit cateva articole de pe site-ul tau si sunt placut impresionat. Ai idei bune si un stil unic de a scrie. Asta incerc si eu sa realizez in mare parte, dar sunt la inceput, asa ca orice ajutor este binevenit. Vorbesc despre http://www.thinkfree.ro/index.php?p=join . O zi buna si tine-o tot asa.

  2. mariusrusu says:

    Felicitări pentru munca deosebită pe care o depuneți tu și Marta și pentru puterea de a aduce în fața oamenilor astfel de evenimente!

Comentează