MANAFU*

Abonamente Evensys

A fost si ZAMANI Party

Noaptea trecuta am bifat episodul pilot pentru ceea ce poate deveni cea mai mare aniversare de nastere din blogosfera noastra. Racolat de Andra si Toma, am complotat in ultima saptamana la ceea am numit cu totii ZAMANI Party sau #zmnparty, cum a circulat pe Twitter.

Eu si Andra suntem nascuti in aceeasi zi. Toma, la o zi dupa noi. Asa a aparut ideea unei petreceri aniversare comune, cu multi din bloggerii cu care noi ne vedem cel mai des si pe care ii numim prieteni, apropiati, oameni de bine etc.

ZAMANI vine, fireste, de la numele noastre. Suna a brand de moda, dar noi am vrut doar sa cream moda acestei petreceri. De data aceasta, tema nedeclarata a fost “Student Party”, adica ne-am intors la petrecerile studentesti si am reusim sa pastram din acel flavor specific. Gazda ne-a fost Home Matasari, un loc tocmai bun de reunit prieteni. Iulian, iti multumesc inca o data!

ZAMANI Party nu putea iesi atat de bine fara sprijinul Desperados, Pepsi, Finlandia, Jack Daniel’s, El Jimador, Heineken, Burn si Evensys. Felicitarile mele merg catre Andra si Toma pentru idee si organizare, iar in fata celor care ne-au trecut pragul, ma inclin, vorba clasicului.

Am plecat cu un mic regret la 4.30 dimineata, de fapt cu o promisiune pentru anul viitor. Trebuie sa invitam mai multi oameni, pe toti cei cu care ne-am distrat vreodata in blogosfera noastra.

6 comentarii

  1. Anne-Marie says:

    o plăcere să te cunosc şi relaxat şi pus pe şotii, Cristi!

  2. Adi says:

    Doar citind twitter-urile participanților oricine își putea da seama că fu bestial! Bloggers know how to have fun!

  3. fiind la 300 km distanta nu am putut veni, dar la anu o facem lata 😀

    la multi ani, petrecaretilor 🙂

  4. Rosemarie says:

    La multi ani 🙂

  5. Din ce se vede in poze, Zoso a fost spiritul petrecerii! :))

    P.S: La multi ani voua!

  6. […] – au initiat o petrecere pentru prietenii lor din online. Alaturi de Andra si Toma porneam, in noiembrie 2011, Zamani Party. Anul acesta, Andra a fost absenta motivata, insa eu si cu Toma ne-am mobilizat si am […]

Comentează