MANAFU*

Abonamente Evensys

Asteptam si Cyber Monday in Romania

Astazi este Black Friday in US, o zi de shopping cu reduceri substantiale, ce deschide sezonul cumparaturilor de iarna. Vine imediat dupa Thanksgiving, ceea ce da multor americani un motiv sa isi ia liber de la serviciu pentru a face cumparaturi. Si uneori iese cu bataie in magazine.

Mai multe magazine online de la noi au preluat ideea si au anuntat de ieri o serie de reduceri importante, printre acestea fiind evoMAG, eMAG, Koyos si PCGarage. Daca anul acesta am vazut mai degraba un warm-up de Black Friday, ma astept ca anul viitor sa vad o adevarata competitie in acea vineri.

Magazinele de produse electronice, electrocasnice si IT care au ratat acum ziua mai au insa o sansa: Cyber Monday,  o initiativa ce dateaza din 2005, pentru a sustine comertul online, si adoptata in mai multe tari. Credeti ca vom vedea oferte noi si pe 28 noiembrie?

8 comentarii

  1. Grig says:

    Pacat ca nu au fost pregatiti comrciantii, nici tehnic nici sufleteste de astfel de reduceri!

  2. si pacat ca prea putini sunt in tema ca azi e black friday, da banuiesc ca nu a fost in interestul comerciantiilor sa afle toata tara :))..

  3. Max Peter says:

    N-ar fi un lucru rău, dar depinde de cât de isteţi vor fi (şi cred că va depinde şi de “valurile” pe care le va face Black Friday).

  4. Elena says:

    SigmaNET a anuntat Pink Monday http://www.sigmanet.ro/special.php?id=90

  5. Mihai M says:

    Salut,
    Sincer nu cred ca o sa existe cel putin pe 28 noiembrie la noi asa ceva, mai ales ca stocurile au fost epuizate de marile magazine online ce au ca profil produsele it/ electrocasnice / etc …. si care s-ar fi incadrat mai bine pentru CM decat BF 🙂

  6. Alexander says:

    mda n-am ce zice, frumoasa black friday, unii au facut reducere, iar altii s-au prefacut si si-au picat singuri siturile ca sa fie in trend.

  7. plase says:

    Reduceri de Cyber Monday? Da! Avem! http://www.plase.net

Comentează