MANAFU*

Abonamente Evensys

Bloggers Party pentru iPhone 4S in seara asta la Cluj

In Bucuresti, dupa lansarea oficiala a iPhone 4S, din seara aceasta de la Plaza Romania, avem karaoke party in Centrul Vechi. Suntem 70 de oameni din online, bloggeri si oameni activi in social media. Vodafone Romania sustine evenimentul si mai mult decat atat, a hotarat sa sustina si un meet-up dublu in Cluj, cu oamenii faini pe care i-am intalnit acum o luna.

Programul in Cluj in aceasta seara cuprinde:

“Meet-Up Spontan” la  Reload Cafe (str. Republicii nr. 109, in Sigma Shopping Center, langa Obsession si La Liga) – gazduit de maestrul de ceremonii Andrei Crivat. E o intalnire informala, fara speech-uri, doar cu oameni din online. Lumea se strange la 20.00.

“Lansarea iPhone 4S in Cluj” are loc la magazinul Vodafone din Piata Unirii, unde au confirmat deja ca vor participa Groparu, Adi Hadean, TV DeCe x 2, Marian Hurducas si Dan Ciulea. De la 22.00 apar oamenii la lansare.

“After Launch Traditional” la Camino (Piata Muzeului nr. 4), unde Adi Hadean asteapta grupul cu vin fiert si cateva bunatati. Se intampla evident “dupa lansare”.

Ii invit pe toti onlinerii sa vina. Inscrierile se fac la Crivat pe blog sau pe twitter la @andreicrivat. Tratatia e oferita de bucuresteni!

4 comentarii

  1. valeria says:

    hahahaha … pe principiul ” si bloggerii se distreaza “

  2. Cristi says:

    Unde anume in Centrul Vechi?

  3. Dan says:

    Mai fac si altceva bloggerii?

  4. […] sa nu asteptam pana la iParty-ul iPhone 5, ca sa ne mai adunam asa. Urmatoarea reusita tot de la Cristi ma astept sa vina: he has a knack for gathering the right people. Si deja si-a anuntat interesul […]

Comentează