MANAFU*

Abonamente Evensys

Care sunt lucrurile istete din viata noastra?

Imi plac lucrurile istete, lucrurile care se sau te deosebesc in multime, lucrurile care iti dau un avantaj, care depasesc o rutina sau reinventeaza o categorie. La aceste lucruri m-am gandit cand BCR m-a provocat din nou intr-o campanie. De data aceasta, pentru produsul lor BCR Smart.

Provocarea a fost sa numesc cateva lucruri “smart” din viata mea. Si cum am intalnit tot felul de minunatii, chiar am vazut acum 6 ani casa viitorului la Microsoft acasa, am zis sa va vorbesc putin de doua obiecte pe care le consider foarte smart si inca nu le folosesc la adevaratul lor potential.

Smart TV – am de ceva vreme un televizor din gama Smart TV de la LG. Las la o parte conversia imaginii de la 2D la 3D si ochelarii simpli si va spun ca tot ce ne bucura acum la smartphones, avem deja pe (unele) televizoare. Vorbesc aici de aplicatii, retele de socializare si sincronizarea cu un alt device (laptop, de exemplu). La toate acestea, adaug si o super-telecomanda.

Kinect – m-am bucurat mult la achizitie, insa nu i-am gasit inca loc in randul activitatilor saptamanale. Poate acum ca tot a venit frigul. Am insa nevoie de mai multe jocuri. Dar nu pentru jocuri am nominalizat aici Kinect, ci pentru potentialul sau viitor. Deja exista un “program de banking” pentru Kinect sau o garderoba virtuala.

Inspirat de colegul de campanie Razvan Pascu, lansez si eu un concurs pe blog pentru cititorii mei. Raspundeti la intrebarea “Care este cel mai smart lucru din viata ta?” si eu pe final de saptamana voi trage la sorti un castigator pentru cartea “Engage: The Complete Guide for Brands and Businesses to Build, Cultivate, and Measure Success in the New Web“, o “biblie” pentru cei care vor sa creasca in social media.

De asemenea, va rog sa va rupeti 2 minute din timpul vostru pentru un mic chestionar online.

Demersul meu sustine, dupa cum spuneam la inceput, produsul BCR Smart, probabil cel mai simplu credit de pe piata: Fara cheltuieli notariale, comision de analiza, cost de evaluare sau asigurare imobil. Este potrivit pentru a refinanta orice tip de credit. Poti opta pentru un credit cu dobanda fixa pe 5 ani sau retine ca ai o perioada mare de creditare (maxim 25 ani sau 30 ani). Accepta o gama larga de venituri si poate avea pana la 3 coplatitori. Alte detalii pe site.

17 comentarii

  1. Claudiu says:

    Salut. O sa grupez putin lucrurile smart in cateva categorii:

    1) Banking: a) Token-ul mi se pare un obiect smart (desi ca algoritm nu e chiar naveta spatiala). Ajuta la protejarea operatiunilor online.
    b) Cardul cu chip – sporeste securitatea platii cu cardul (am card de la BCR si pot spune ca nu m-a dezamagit niciodata, atat la plati on-line cat si off-line)

    2) Dispozitive gamming (si nu numai): Kinect – SDK-ul pentru Kinect este demential..sunt atatea posibilitati pentru dispozitivul asta incat o sa-l gasim din ce in ce in mai multe locuri (mai mult sau mai putin asteptatea)

    3) Dispozitive: a) Smart-phone: e atat de lejer sa iti poti citi in liniste mailul, sa asculti muzica, sa postezi si sa citesti un feed. Totul intr-un singur dispozitiv.

    b) Kindle-ul: perfect pentru a citit sute si mii de carti fara grija de a le purta fizic cu tine. E perfect pentru citit in linistea camerei (nu in metrou, urasc chestia asta – nu poti intelege o carte in galagia de la metrou).

    Salut.

  2. Andreea says:

    Smartphone-ul e primul. Fara el, viata e pustiu.
    Urmatoarele 2 sunt pe drum catre mine: un Mac si un Ebook Reader. 😀

  3. anca says:

    laptopul e cel mai istet lucru al meu (mai ales partea de comenzi vocale)

  4. elena says:

    Clar, cel mai smart lucru din viata mea, de pana acum, e laptopul. 🙂

  5. Cred ca cel mai smart lucru facut in viata mea a fost cand am scris o scrisoare de intentie pentru primul job. Am aflat la ceva timp dupa angajare ca din 70 de candidati eu am primit job-ul tocmai datorita continutului scrisorii mele de intentie.

  6. Cris says:

    internetul mobil… marea schimbare.

    ps. nu ma incadrez in exantionul pentru chestionar. varianta “nu am credit” nu este inclusa.

  7. Grig says:

    cel mai smart lucru pe aceasta lume a fost domesticirea energiei electrice şi al doile îl veţi vedea în poza asta:
    http://gratiela.serviciipeweb.ro/wp-content/uploads/2011/11/Compare.bmp

  8. Contul de twitter e cel mai smart lucru al meu.

    Asta doar pentru că îmi permite să urmăresc şi să învăţ de la mulţi oameni smart 😛

  9. realbadpisy says:

    cel mai smart lucru zici?! pey …. adwords ar fi unul ..daca mai gasesc revin!
    aa si smart – phonurile sunt faine!

  10. Andrei says:

    prietena mea

  11. Mircea says:

    La tine singurul obiect smart cred ca este sapca ! ! ! 🙂 Dar cred ca si aia te tradeaza din cand in cand, se molipseste de la ce tii sub ea. 😛

    Cele mai smart obiect din viata mea ar putea fi… BRICHETA. CU AJUTORUL EI FAC FOCUL SI SUPRAVIETUIESC! Restul e CanCan.

  12. Oana says:

    Blackberry-ul meu este cel mai istet lucru din viata mea.

  13. Claudiu says:

    Salut.

    Ai reusit sa tragi la sorti cartigatorul? Chiar mi-as dori cartea.

    O zi buna

  14. Zilele astea anunt!

  15. So, who’s the guy?

  16. Claudiu says:

    Am retinut in mod express post-ul asta in bookmarks. Aparent a fost un concurs de promovare a unui produs cu premii 0 (a si probabil culegerea de 15 comentarii). Pacat. Atata publicitate pentru nimic.

  17. […] Recomandata de Manafu! […]

Comentează