MANAFU*

Abonamente Evensys

Caut un om care vrea sa invete despre blogging, evenimente si social media

In urma cu un an porneam un internship alaturi de mine, care s-a bucurat de o sustinere foarte buna si mai ales de multe cereri. Cei cu care am colaborat au avut ocazia sa lucreze pe o serie de proiecte din online si evenimente, iar ulterior au primit acces la o serie de conferinte.

Anul acesta vin cu o noua abordare, mult mai intensa si orientata si spre fun. Alaturi de Zuzu lanseze o provocare celor care vor sa invete ceva despre social media, blogging si evenimente de la mine. Caut asadar un ucenic.

Care este ideea?

Este un program ce include patru intalniri in care eu ofer cunostinte din tot ce am acumulat si experimentat si in acelasi timp ne distram in stil mai ZuZu. Totul va fi difuzat live pe Facebook, asa ca o sa avem o acoperire si mai mare.

Cum se desfasoara?

Exista o preselectie care se desfasoara acasa la Zuzu pe Facebook. Dupa preselectie incepe distractia. Si invatatul, fireste! Asa ca daca vreti sa invatati mai multe despre blogging, evenimente si social media, va invit sa aplicati. Succes!

8 comentarii

  1. silvia medinschi says:

    N-ai spus care ar fi conditiile de inscriere

  2. Toate detaliile sunt pe pagina Zuzu!

  3. Flo says:

    nu le merge aplicatia 🙂

  4. nytro3 says:

    La mine functioneaza (firefox). 😉

  5. Ioana Roman says:

    Flo, mie mi-a mers! Si am dat click pe link-ul de la Cristi din post.

  6. Flo says:

    mda nush…am incercat cu 3 browsere si tot nu merge

  7. S-ar putea sa fie ceva de la Secure Browsing sau de la https!

  8. Flo says:

    ok deci in afara de faptul ca am incercat eu cu 3 browsere si 2 calc diferite (unul windows si unul linux) am intrebat alti 4 prieteni si nici unuia nu ii merge.

Comentează