MANAFU*

Abonamente Evensys

Ce inseamna Facebook in Romania acum

Cand am facut research pentru Social Networks Strategy, am pornit de la Facebook. Am vrut sa vedem cat de mult conteaza in spatiul social media. Si ne-am uitat la cifrele avute la dispozitie. O parte dintre ele sunt incluse in infograficul de mai sus. Doar daca ne uitam la acestea, vedem ce impact are acum. Mai mult, ne-am uitat la Top Social Brands in Romania. Absolut toate numele mentionate acolo au derulat activitati pe Facebook in ultimul an.

Asa am ajuns sa dedicam intregul program al conferintei fenomenului Facebook si mai ales tacticilor de comunicare si marketing. Vrem sa oferim ghidul complet pentru promovarea brandurilor pe Facebook.

9 comentarii

  1. cred ca si aia mici si verzi au cont pe facebook, era si pacat ca noi romanii sa nu fim inclusi in reteaua de socializare facebook!

  2. Supreme Kid says:

    O infograma interesanta, cu foarte multe date, si numere. Nu vad sa ai vreo categorie de web-design asadar, nu cred ca tu ai facut design-ul, asa ca te rog sa lasi un raspuns cu cine a creat aceasta infograma. Mersi fain!

  3. E facut de Evensys!

  4. abia astept sa vad ghidulul vostru pentru promovarea brandurilor pe Facebook!

  5. Vargau says:

    facebook ca facebook … dar pe mine ma sperie trend-ul de grow al TPU si sursa nr. 2 … e grave’ coane …

  6. Supreme Kid says:

    Mersi Bro.

  7. ecaut says:

    Este un lucru bun sa avem si noi branduri .ro cu valoare.
    personal as fi bucuros ca TPU(sau orice alt brand Romanesc) sa fie imediat dupa facebook, (de ce nu inainte ??)

  8. Mie acel 19.12% mi se pare extrem de mare. Cum a rezultat?

  9. […] noi şi, că să vă faceţi o idee despre ce este, realmente, această reţea, găsiţi pe Manafu.ro un grafic cu informaţii (din 2011!) care poate o să vă facă să vă mai citiţi o dată […]

Comentează