MANAFU*

Abonamente Evensys

Ce mi-as dori sa vad pe Facebook

Scriam mai devreme postul despre Unthink si ma gandeam la ce features mi-ar placea sa vad pe Facebook dintre cele avute de noii jucatori in arena retelelor sociale. Iata la ce m-am oprit:

Circles de la Google Plus – Ar fi un castig foarte mare pentru Facebook daca ar gasi o modalitate eficienta de a ne face sa folosim listele sale, desi e cam greu dupa ce lumea s-a obisnuit sa faca fie show-off public, fie doar in randul prietenilor.

Hashtags ca pe Diaspora – Facute celebre de Twitter, hashtag-urile sunt promovate de Diaspora inca de la inscrierea pe site. Ti se cere sa te descrii in hashtags. Apoi vei vedea si conversatiile agregate pe hashtags, ce poate fi o buna cale de a descoperi oameni noi.

Fluxuri dedicate pe tipuri de continut ca pe Unthink – Cum spuneam si in postul anterior, pe Unthink poti avea in contul tau o retea profesionala, una de lifestyle si una sociala, alaturi de un micro-blog. Tu decizi cum le impartasesti. Unii pe Facebook se feresc sa lase contul deschis pentru a nu fi vazuti de angajatori. Solutia Unthink ar fi deci binevenita pentru ei.

Ce altceva va doriti pe Facebook?

4 comentarii

  1. Adeline says:

    Listele există pe Facebook din vremuri imemorabile. Nu au prins pentru că publicul larg nu se agită cu privacy, doar se plânge de consecințe…

    Dintre cele sugerate de tine, cel mai mult mi-ar plăcea să văd fluxuri pe tipuri de conținut.

  2. Toata lumea stie de Liste, doar ca trebuie regandite!

  3. Un mic analytics pentru profilul personal.

  4. Ce as vrea sa vad pe facebook… Cupoane promotionale de publicitate cum sunt cele de la google adwords !
    Dupa un de utilizare a serviciilor facebook, sa ne plesneasca, cu ceva genul 50 de euro pentru advertising in facebook!

Comentează