MANAFU*

Abonamente Evensys

Prima conferinta despre recrutarea prin Social Media

Pe 29 noiembrie, BestJobs organizeaza Social Media Recruitment 2011, la Hotel Hilton, prima conferinta locala care adreseaza subiectul recrutarii in social media, dedicata profesionistilor din Resurse Umane.

In prezent, multi recrutori isi indreapta atentia catre canalele de social media, integrandu-le in strategia de recrutare online si folosindu-le atat ca un instrument de extindere a ariei de cautare pentru noi candidati, cat si pentru evaluare inainte de angajarea finala.

Conferinta Social Media Recruitment 2011 va strange intr-un loc angajatori de top, profesionisti din industria Recrutarii si a Resurselor Umane care vor discuta si dezbate posibilitatea recrutarii prin social media. Evenimentul de jumatate de zi va beneficia de prezenta unor cunoscuti specialisti in HR si social media precum Calin Fusu (CEO, BestJobs.ro), Cristian Manafu, (Managing Partner, Evensys), Madalina Uceanu (Career Coach & Senior HR Advisor, CareerAdvisor), Delia Burnham (Partner, CVO Recruitment), Tudor Galos (Consumer Marketing Manager, Microsoft), Gabriela Ecaterina Dan (Talent Acquisition Manager, Adobe), Ana Vatasoiu (Avocat, Practica de dreptul muncii, NNDKP), Oana Carstea (Sales Manager, BestJobs.ro).

Participantii vor descoperi cum social media influenteaza procesul de recrutare, asistand la prezentari despre cele mai noi trenduri, statistici, studii de caz si exemple de bune practici. Printre subiectele abordate la conferinta se numara utilizarea social media pentru construirea unui brand si generarea angajarilor, studii de caz, chei de verificare folosite de recrutori atunci cand folosesc social media, dezvoltarea unei strategii globale de social media, comunitatile online ca parte din strategia de recrutare si consecintele legale privind angajarea. 

Social Media Recruitment 2011 este organizata de BestJobs cu sprijinul Evensys.

Participarea se face pe baza solicitarii unei invitatii pe site-ul evenimentului, in limita locurilor disponibile. Pentru mai multe detalii legate de eveniment, vizitati pagina conferintei.

5 comentarii

  1. katairobi says:

    va fi si cu livestreaming?

  2. Gabriel says:

    Foarte tare ideea, chiar mă întrebam când vor apărea astfel de evenimente, nişate şi care răspund la nişte nevoi evidente în piaţă de B2B.

    Succes celor de la BestJobs.

    Cred că ar putea să extindă puţin ideea şi pe alte domenii în care social media ar putea efect, customer service, market research, psihologie, sociologie etc…

    Ideea este că ar trebui să se găsească un punct comun în anumite discipline şi să se strângă la un loc profesionişti care pot creşte calitatea serviciilor şi a livrării promisiunilor atât în B2B căt şi în B2C.

  3. newdada says:

    Vreau si eu sa vin. Se poate?

  4. foarte tare! eu de ce n-am primit inca o invitatie?! 😀

  5. Corina C. says:

    Stimate domn Manafu,

    Imi doresc mult sa particip la aceasta conferinta cu o tema atat de fascinanta. Cum pot obtine o invitatie?

    Numai bine!

Comentează