MANAFU*

Abonamente Evensys

Server dedicat cu 50% reducere

Nu am scris pana acum despre servere, dar exista un inceput pentru toate. Ieri, partenerii mei de la Hostway m-au anuntat ca lanseaza o oferta noua. La inceput recunosc ca nu mi s-a parut neaparat interesant ca subiect pentru blog, pentru ca domeniul e foarte tehnic. Dar apoi am citit stirea si mi-am adus aminte de cate ori am auzit oameni care si-au pierdut datele, email-urile sau munca din ultima luna pentru ca nu aveau un simplu backup.

Tocmai de la insight-ul acesta au pornit Hostway cand au creat noua oferta – faptul ca majoritatea firmelor mici, peste 70% spun ei in comunicat, lucreaza cu o infrastructura IT improvizata.

Stiti cum e sa intrati intr-un sediu de firma si vedeti serverele sub scara?

Imaginati-va ca pe serverele respective sunt informatiile financiare ale firmei – cifre de vanzari, email-uri confidentiale, date de contabilitate – si toate pot disparea de la o fluctuatie de curent mai grava.

Pentru noi “oamenii din online” pare normal sa ai cel putin un backup facut o data pe luna, dar uitam ca realitatea din piata e foarte diferita.

Ca sa rezolve problema asta, Hostway a creat un parteneriat cu HP si Omnilogic pentru a oferi impreuna servere dedicate cu 50% discount, pentru companiile mici si mijlocii. Preturile incep de la 99 EUR/luna si fiecare configuratie include: închirierea unui server enterprise HP, conexiune internet la viteză 1Gbit, acces prioritar la suport tehnic 24/7 și colocare în centrul de date Omnilogic, construit la standard Tier-3. Puteti vedea oferta completa aici.

Eu imi tin blogul si alte proprietati online la Hostway, deci puteti lua acest post ca pe o recomandare de la un utilizator.

Comentează