MANAFU*

Abonamente Evensys

Vreau sa descopar o noua generatie de antreprenori online

Spuneam recent ca nu mai sunt antreprenori online in Romania. Si dadeam cateva motive. Cu acest gand am pornit pregatirile pentru NetCamp, inca din primavara.

NetCamp a fost primul eveniment de la noi care a vorbit despre antreprenoriatul online si dezvoltarea proiectelor web. Au trecut patru ani de la prima editie, insa imi amintesc bine si acum efervescenta cu care s-a desfasurat evenimentul. Webstock nu exista la acea data, asa ca toata comunitatea online s-a strans pe 5 decembrie 2007 la Howard Johnson.

Acum ne pregatim de cea de-a cincea editie, un eveniment cu care noi vrem sa dam un restart comunitatii de antreprenori din Romania si sa conturam si mai bine comunitatea de dezvoltatori web & mobile. Si pornesc acest eveniment alaturi ce unii dintre cei mai cunoscuti oameni de Internet din Romania.

Vii la NetCamp daca ai un proiect web sau daca vrei sa inveti…
Inveti cum sa o / il lansezi cu succes, ce provocari te asteapta si mai ales cum treci peste ele. Start-Up Now! va fi sesiunea la care trebuie sa participi.

Te inscrii cu ideea sau proiectul deja existent la Net Start-Up, o competitie care iti ofera expunere, dar mai ales sfaturi concrete si utile de imbunatatire. E cea mai buna cale de a te testa ca antreprenor.

Vii la NetCamp daca dezvolti proiecte web si mobile…
WeWorkWeb iti ofera locul de dezbatere a celor mai noi tendinte si tehnologii. Am avut la Webstock o sesiune foarte aglomerata la Future Trends, o reluam mai aplicat pe zona de dezvoltare la NetCamp.

MobileDev ramane in continuare singurul eveniment din Romania care strange dezvoltatorii de aplicatii mobile pe orice cele mai importante platforme.

Iar daca esti student, poti primi o invitatie daca raspunzi creativ la o intrebare in cadrul Burselor Ursus.

Comentează