MANAFU*

Abonamente Evensys

Secret Santa cu carti de la Elefant.ro

Cum ar fi ca o persoana necunoscuta sa primeasca un cadou din partea ta? Cum ar fi ca de fiecare data cand cineva daruieste un cadou secret, o organizatie de bine sa primeasca un sprijin pentru copiii din atentia sa. Si daca intri si tu in acest joc, vei primi la randul tau un cadou. Pe scurt, aceasta este ideea din spatele initiativei “Secret Santa in toata tara“, lansata recent de libraria online Elefant.ro.

Eu am participat deja la Secret Santa si ma bucur ca au ales sa sustina una din organizatiile dragi mie, Salvati Copiii. Pentru fiecare dar facut in campania Secret Santa, Elefant.ro va oferi mai departe cadouri copiilor din medii defavorizate la care Mosul nu ajunge intotdeauna.

Cum se desfasoara Secret Santa
Printr-un schimb unu la unu, oricine comanda un produs din sectiunea Secret Santa pe Elefant.ro, in perioada 02-17 decembrie va primi un cadou surpriza din partea altei persoane din campanie si selectata aleatoriu de sistem. Fiecare participant poate opta sa isi pastreze anonimatul sau poate face gestul sau public.

Procesul de inscriere este destul de simplu:
1) Vizitatorul Elefant.ro intra in sectiunea Secret Santa.
2) Alege un cadou care i se pare deosebit si il achita online (doar cu cardul)
3) Apoi asteapta sa vina Mosul si la el cu un cadou surpriza.

Va invit asadar sa daruiti si sa primiti cadouri!

1 comentariu

  1. karmapolice says:

    una dintre cele mai frumoase campanii

Comentează