MANAFU*

Abonamente Evensys

Trei lucruri gratis

Mi-a placut mult ideea celor de la Lucruri Gratis, asa ca am hotarat sa preiau anuntul lor inainte de a primi leapsa de la cineva. As incepe eu una, insa nu sunt in Bucuresti acum si nu stiu ce obiecte am prin casa de oferit. Dar astept sa primesc una si ma conformez imediat ce revin.

Daca ai un blog, scrie un post despre 3 lucruri pe care nu le  folosesti si vrei sa le oferi altora. Inscrie insa inainte obiectele pe LucruriGratis.com. Mai multe detalii despre cum functioneaza aceasta leapsa de fapte bune gasiti aici.

8 comentarii

  1. loredana says:

    ia sa ma apuc sa scotocesc prin casa…nu ca ar fi nevoie, ma impiedic de chestii pe care nu le folosesc de cum ma dau jos din pat…Le ocolesc cu gratie, sau le imping, cand imi stau in drum..dar n-ar fi rau sa scap de ele.

  2. Cristi, dorinţa ţi-a fost îndeplinită 😉 Hai acasă, leapşa te alteaptă.

  3. Vlad says:

    Asta imi aminteste de o initiativa similara mai veche: Freecycle. 🙂
    http://groups.yahoo.com/group/freecycle_bucuresti/

  4. meleaca says:

    Cristi, mie mi-a dat Florenta leapsa cu 3 lucruri gratis, dar cum nu prea cunosc bloggeri ptr ca sunt la inceput, te rog sa o preiei tu daca vrei. Merci

  5. Interesanta postarea

  6. Curiozitatea pe care o are fiecare dintre noi ne determina sa intram in joc 🙂

  7. Eu caut sa cumpar lucruri inutile(o pasarica de-a mea) si nu am gasit niciunul pana acum, deci toate imi sunt de folos, toate au o utilitate, daca e sa o luam(nu neaparat) mai profuns

  8. […] EDIT: Cristi Manafu zice că îşi doreşte o asemenea leapşă. Deci, Cristi, te aşteptăm înapoi acasă. De fapt, […]

Comentează