MANAFU*

Abonamente Evensys

Te invit sa alegem impreuna masina anului in Romania

Sunt din nou in juriul bloggerilor la Premiile Autovot, o initiativa a Automarket.ro. Pentru al doilea an consecutiv, bloggerii au competitia lor, in care pot decide care este cea mai buna masina a anului tocmai incheiat. Sesiunea de votare are loc pe Facebook, intr-o aplicatie speciala, iar implicarea bloggerilor este recompensata cu premii in valoare de 5.000 de euro. Gasiti toate detaliile aici. Sper sa ne vedem in numar mare la Gala de pe 16 februarie.

PR sau altruism?

Am gasit poza de mai jos pe Facebook. Vedeti mai multe ipostaze in colectia de aici. Ce credeti, Jerry’s Pizza a facut o “cascadorie” de PR sau pur si simplu a vrut sa faca un bine? Contul care gazduieste pozele a fost, se pare, creat acum cateva zile si nu ofera nicio informatie despre autor.

Sa facem un prim pas spre cupoanele digitale

Tocmai am primit un mail de la Decathlon. Pentru ca am cumparat produse sportive de o anumita suma, mi-au oferit un CEC de 25 lei. Cecul, frumos desenat si cu un mare cod de bare, era de asemenea inserat in mesaj. Trebuie doar sa il printez si sa il arat la casa magazinului, la urmatoarea vizita.

Zoso a decis sa isi inchida blogul

Zoso a decis sa isi inchida blogul la finalul acestei luni. Si-a sters contul de Facebook, si-a redenumit contul de Twitter si va pastra doar blogul in limba engleza. E o decizie surprinzatoare. Eu – asa cum i-am si zis aseara – sper sa se razgandeasca. Sau macar sa revina cu un blog nou. 

Ce mai pregatesc in afara de petreceri

Anul asta a inceput parca mai bine ca oricand, dar nu ma mai laud pe blog, ca iar capat vreo afectiune si cad la pat sau umblu prin doctori. Si, pe cuvant, m-am saturat sa iau atatea pastile! Am anuntat deja doua petreceri pentru februarie (“6 ani de blogging” si “Ziua Z Party“), insa lucrez si la o serie de evenimente.

Cum sa primesti mai multe click-uri pe Twitter

Twitter este un bun canal prin care, intr-un interval scurt de timp, poti atrage atentia catre mesajul tau sau site-ul companiei, de exemplu. Dar mesajul tau intra intr-un flux de informatii care se deruleaza cu o viteza destul de mare. Cum poti sa te asiguri insa de succesul comunicarii tale?

Te invit la petrecerea mea din Ziua Z

Simt in aer un miros de competitie intre cei cinci bloggeri care vor organiza petreceri in Ziua Z. Parca pe la Victor sau Chinezu am ramas cu senzatia asta. Anyway, ca sa mai condimentez putin ziua asta speciala, ofer pe blog 3 invitatii la acest super-party pe care il pregatesc pentru 2 februarie, intr-o companie restransa, dar selecta.