MANAFU*

Abonamente Evensys

Facebook nu iarta retelele locale

Detronarea Hi5 de catre Facebook in Romania este un bun exemplu care sustine titlul postului. De altfel, Hi5 a pierdut teren masiv la nivel mondial si a primit un “colac de salvare” de la Tagged, in urma achizitiei. Daca va uitati in cele doua imagini de mai jos veti vedea cum Facebook a “cotropit” teritoriile in mai toata lumea. Din cele 136 de tari monitorizate, in 127 Facebook este pe primul loc intre retele.

Twitter vinde scump paginile de brand

In urma cu aproape doua luni, Twitter a facut primul pas oficial catre lansarea paginilor de brand, asemenea Facebook sau Google Plus. Chiar a facut un parteneriat de test cu 21 companii mari. Astazi Advertising Age a aflat ca vor fi lansate pe 1 februarie, dar accesibile doar celor care au cheltuit 25.000 $ pe advertising in reteaua Twitter.

De ce ar vrea cineva sa iasa la o intalnire cu un blogger?

“Pentru ca si bloggerii sunt oameni!”, ar fi un raspuns la intrebarea din titlu. Doar ca bloggerii, unii, multi dintre ei, sunt si carcotasi, spun totul pe blog, sunt misteriosi-creepy, nu misteriosi-sexy, dorm cu laptopul in brate si s-au cocosat de atata privit la smartphones. Deci de ce ar vrea cineva sa iasa la o intalnire cu un blogger?

Un inceput de an bun pentru antreprenorii romani

Brainient a atras o finantare de 1,8 milioane $, Twitter a cumparat Summify, iar uberVu a incheiat un parteneriat strategic cu Nielsen/ McKinsey. Trei vesti bune care au sosit in luna ianuarie de la trei start-up-uri crescute de antreprenori romani. Dupa un an 2011 destul de apatic in antreprenoriatul online local, imi doresc ca aceste exemple sa ii motiveze si pe altii sa se concentreze pe lansarea ideilor lor si cresterea proiectelor existente. Altfel, ramanem doar buni executanti pe ideile Mai mult ››