MANAFU*

Abonamente Evensys

Brainient a atras pana acum 2,65 milioane $

Dimineata, rasfoind rapid Wired UK din decembrie, m-am oprit la un articol despre start-ups. Titlul era “Six degrees of startups: How an email list became London’s most exclusive gathering of entrepreneurs“. Din pacate, nu am gasit versiunea online. E povestea unor antreprenori care au format un club cu circuit inchis, cam cum am pornit noi Web-Club in urma cu aproape 4 ani. Evident, vorbim aici (in Wired) de o alta piata de start-ups.

Dar nu despre club vroiam sa va zic. Citind articolul, mi-a fugit privirea catre o poza. “Bai, eu il cunosc pe asta!”. M-am uitat mai atent la imaginea cu cei peste 20 de oameni si l-am recunoscut pe Emi Gal. Pentru cei care nu au auzit de el pana acum, Emi este unul dintre antreprenorii romani care are succes pe alte piete. M-am bucurat sa-l vad acolo.

Mai pe seara, am vazut pe Refresh.ro si apoi pe TechCrunch Europe, ca Brainient, firma condusa de Emi, a anuntat inca o runda de finantare, cea mai mare de pana acum, in valoare de 1,8 milioane de dolari, ajungand la o investitie in start-up-ul sau de 2,65 milioane $. Un alt motiv de bucurie!

 

1 comentariu

  1. […] Brainient a atras o finantare de 1,8 milioane $, Twitter a cumparat Summify, iar uberVu a incheiat un parteneriat strategic cu Nielsen/ McKinsey. Trei vesti bune care au sosit in luna ianuarie de la trei start-up-uri crescute de antreprenori romani. Dupa un an 2011 destul de apatic in antreprenoriatul online local, imi doresc ca aceste exemple sa ii motiveze si pe altii sa se concentreze pe lansarea ideilor lor si cresterea proiectelor existente. Altfel, ramanem doar buni executanti pe ideile altora, nu? Posturi similare:Brainient a atras pana acum 2,65 milioane $Twitter cumpara start-up-ul romanilor de la SummifyUrmareste conversatiile cu UberVUOnline: Vladimir vorbeste la The Next WebOnline: Vladimir castiga cu uberVU Tweet Tags: Antreprenori Online, Brainient, Entrepreneurs, Summify, UberVU […]

Comentează