MANAFU*

Abonamente Evensys

Ce mai pregatesc in afara de petreceri

Anul asta a inceput parca mai bine ca oricand, dar nu ma mai laud pe blog, ca iar capat vreo afectiune si cad la pat sau umblu prin doctori. Si, pe cuvant, m-am saturat sa iau atatea pastile! Am anuntat deja doua petreceri pentru februarie (“6 ani de blogging” si “Ziua Z Party“), insa lucrez si la o serie de evenimente.

Iata ce pregatesc:

Online PR Boot Camp16 – 17 februarie – a treia editie a training-ului de doua zile destinat oamenilor de PR care doresc sa crash course de social media. Aducem informatiile esentiale si aplicatii practice, pentru ca dupa doua zile, participantii sa fie pregatiti atat pentru desfasurarea unor campanii pe bloguri, de exemplu, cat si pentru utilizarea eficienta a retelelor sociale sau pentru crearea unei strategii de social media in compania pentru care lucreaza. Programul se adreseaza agentiilor de PR care vor sa isi specializeze oamenii in online PR si social media si practicienilor din companii, care vor sa integreze noile platforme de comunicare in strategiile lor.

Digital Marketing Forum22 – 23 februarie – ajuns la a sasea editie, este cea mai veche conferinta dedicata publicitatii online si marketingului in social media. In fiecare an, invitati internationali, oameni de marketing din companii mari si specialisti locali in publicitatea interactiva se intalnesc pentru a oferi audientei idei, solutii si studii de caz relevante. Evenimentul include o zi de conferinte si seminarii si una cu workshops. Mai multe detalii vor veni in zilele urmatoare.

PR Forum14 – 15 martie – alt eveniment cu traditie pe piata de profil si conferinta care marcheaza in fiecare an tendintele in relatiile publice si comunicare. Este poate si cel mai “democratic” eveniment al nostru, caci implicam atat companiile de profil, cat si oamenii din industrie prin intalniri sau sondaje online pentru a afla care sunt provocarile domeniului si subiectele de interes pentru ei.

Inchei luna ianuarie cu un training in-house pentru o mare companie si ma bucur sa vad ca social media are impact in organizatii dincolo de departamentele de PR si marketing, care de obicei sunt the usual suspects. Incep luna februarie cu lansarea unui nou blog, pe care l-am tot mentionat aici si la care fac ultimele modificari zilele acestea.

Sper ca acest inceput de 2012 sa ne ofere tuturor un an exceptional.

2 comentarii

  1. manu says:

    what about “Women on Web”? Ramane in 23 martie, cum l-ai anuntat acum ceva vreme?

  2. […] Cristian Manafu: Ce mai pregatesc in afara de petreceri […]

Comentează