MANAFU*

Abonamente Evensys

Cine voi fi eu in 2012

La fiecare inceput de an, pun pe blog cateva posturi cu obiective, rezolutii sau experiente personale. Ma ajuta sa imi analizez evolutia si sa ma concentrez pe ce este esential. Unul dintre aceste posturi vorbeste despre obiectivele mele profesionale.

ORGANIZATORUL DE EVENIMENTE
Cred ca in 2011, am reusit sa consolidez portofoliul de evenimente al Evensys.  Pentru 2012, imi propun sa gasesc noi idei de evenimente, pe care sa le dezvolt impreuna cu o serie de companii, asa cum am facut in trecut (vezi Webstock, Women On Web, Optimism, Social Media Recruitment) si sa aduc o serie de imbunatatiri conferintelor existente.

TRAINERUL
In 2011, am sustinut cele mai multe training-uri de social media si mi-am dat seama ca imi place foarte mult aceasta noua meserie. Am avut ocazia sa lucrez cu mari companii de la noi si sa incerc sa gasesc solutii si raspunsuri la diverse provocari. Mai mult, mi-a placut sa ies din marketing prin social media si sa ajung in Customer Care si HR.

BLOGGERUL
Blogul si evenimentele imi intretin foarte bine brandul personal. Simt insa ca profesional pot avansa si prin blogging, motiv pentru care am decis sa mai lansez un blog. Manafu.ro va ramane un blog personal. Detalii in curand.

Mai sunt cateva directii de dezvoltare profesionala, pe care le-am mai incercat in ultimii ani, insa nu am reusit sa le includ in planurile mele de acum. Probabil peste o luna voi sti mai bine. Oricum, chiar de anul trecut, am decis sa fiu mai concentrat si sa nu mai pierd timpul cu tot felul de “jucarii”.

10 comentarii

  1. razvanbb says:

    Blugi! Vrem blugi! 🙂

  2. nu e despre blugi!

  3. razvanbb says:

    Stiu, dar noi vrem blog de blugi! 🙂

  4. Eu te admir pentru ca reusesti sa faci atat de multe lucruri si, pe deasupra, sa le faci si cu succes.

    Sunt cu ochii pe tine in 2012, poate mai invat si eu ceva 🙂

  5. Eu voi fi: călătorul, compozitorul, artistul, mashuper-ul, bloggerul. Și scriitorul (anul acesta lansez prima mea carte).

  6. Bafta sa ai si sa realizezi ce-ti propui !

  7. Maximilian says:

    toti avem de invatat de la un invingator

  8. Dana says:

    Bafta in 2012! Sa realizezi tot ce ti-ai propus si poate chiar mai mult! 🙂

  9. Andrei says:

    Bravo Cristi !

  10. Ana Bucuroiu says:

    Mult succes in 2012, multe idei bune, inspiratie si spor! 🙂

Comentează