MANAFU*

Abonamente Evensys

CX.com, o alternativa pentru Dropbox

Cand va veni momentul in care ne vom tine toate fisierele in cloud?, e intrebarea pe care mi-a pus-o la inceputul anului. Am decis apoi ca din 2012 sa imi pastrez fisierele cu care lucrez in mod constant, care au o anumita relevanta si importanta, online si nu pe calculator. Deja fac asta, cu o parte din ele, de trei ani, de cand am inceput sa folosesc Dropbox.

De fapt, daca ma gandesc bine, am inceput sa fiu pro cloud in momentul in care mi-am mutat toata comunicarea pe e-mail in Gmail. Si am inceput sa platesc pentru serviciu.

Ieri am activat un nou serviciu de stocare a fisierelor pe Internet: CX.com. Se pozitioneaza in zona Dropbox, insa ofera gratuit 10 GB fata de 2 GB. In plus, pentru fiecare prieten adus pe CX.com, primesti in plus 300MB fata de 250MB, pana la limita de 6GB.

Pana acum, CX.com se comporta foarte bine, sincronizarea e destul de rapida, interfata de administrare web este foarte prietenoasa, imi mai ramane sa instalez aplicatia pentru smartphone.

Il mai foloseste cineva deja?

10 comentarii

  1. Phidas says:

    Tocmai ai mai primit 300MB in plus. 🙂

  2. Eu folosesc dropbox, ubuntu one și box.net.
    Nu am auzit de CX, dar îl voi încerca, pare o ofertă de nerefuzat,

  3. Nelu says:

    Mersi!
    Astept Android-ul.

  4. Stefan says:

    Sunt deja prea multe solutii pe piata, eu folosesc Dropbox ce ofera 16GB pentru studenti si box.net ce a oferit in luna Decembrie, 50GB spatiu stocare. Exista si varianta Microsoft prin Skydrive ce ofera 25GB de stocare. Am scirs si eu aici pe tema serviciilor cloud http://www.stefanblog.com/2011/11/dropbox-boxnet-minus-serviciile-de.html

  5. Stefan says:

    cristi, vezi ca ai linkul gresit la cuvantul dropbox in articol

  6. Mai e si SugarSync cu 5GB. http://bit.ly/xMRdQm

  7. andrei says:

    eu am folosit cx dar la fisiere mai mari de 500 – 700 mb sincronizarea automata cam da rateuri. adica am dat upload la un fisier de breo 3 ori pana sa mearga. in rest e frumos si usor de utilziat

  8. Folosesc skydrive de cand a aparut. 25Gb, simplu de utilizat, gratuit. Imi urc fisierele de pe laptop si le pot accesa cu orice device, inclusiv ipad, iphone. Pana acum nu am folosit alt serviciu, mi se pare incomod sa am 2gb colo si 5gb colo.

  9. marius says:

    aplicatie de acest gen fără client de linux ?! nu, mersi.

  10. miky says:

    Eu folosesc http://www.fastupload.ro. Pe langa faptul ca pot sa urc la ei fisiere de pana la 2Gb fara probleme, viteza de transfer este una dintre cele mai bune. Il recomand!

Comentează