MANAFU*

Abonamente Evensys

Hostessele devin o specie pe cale de disparitie

Am vazut multe minunatii la CES, cel mai mare targ de electronice din lume. Nu am ajuns anul acesta, asa cum speram, dar fac tot posibilul sa nu il ratez anul viitor. Am urmarit insa lansarile pe blogurile de specialitate. Au fost anuntate multe gadget-uri si inovatii care vor influenta evolutia lucurilor care ne inconjoara, nu doar a electronicelor si electrocasnicelor.

Trecand in revista lansarile, am dat si peste Virtual Presenter, o nascocire a celor de la Casio. Mi-am adus aminte ca am vazut ceva asemanator in aeroportul din Istanbul, acum vreo 3 luni. Nu stiu daca era tot un produs Casio, dar mi-a placut ideea. Vedeti mai sus un scurt clip. Cel putin, eu am stat sa o ascult, desi nu vroiam sa cumpar ce incerca sa imi vanda. Mi s-a parut interesant felul in care isi schimba pozitia corpului in functie de locul in care ma aflam eu.

2 comentarii

  1. Tehnic vorbind foarte reusita realizarea. Ca interactiune insa, oricand o fata frumoasa zambind la tine va avea cu totul si cu totul alt efect 🙂 si nu doar pentru barbati 🙂

  2. Aşa e, fetele frumoase au succes la ambele sexe 🙂 Eu îmi aduc aminte de hostesse la Noaptea agenţiilor, remember?

Comentează