MANAFU*

Abonamente Evensys

F64 te trimite la Venetia

Fara sa fiu fotograf amator macar, va recomand* Canon si F64. Mi-am propus ca in 2012 sa ma imprietenesc cu aceste doua branduri, ca imi plac tare mult. Pana atunci, va recomand un concurs organziat de F64 pentru cei care vor sa isi cumpere un aparat foto zilele acestea.

Nu toate mesajele pe Twitter sunt interesante!

De parca as fi descoperit eu apa calda! Nu doar ca e ceva la “mintea cocosului”, acum insa avem si un studiu care sa sustina aceasta realitate. Un grup de cercetatori de la Carnegie Mellon University au descoperit ca doar 1/3 dintre tweet-uri sunt interesante pentru utilizatori. Mai mult, 1/4 sunt total neinteresante. Restul sunt caldute.

Unde comandam pe Amazon?

Amazon ramane pentru unii singura sursa de cumparaturi online, pentru altii ca mine, desi cunoastem tot felul de site-uri, este o destinatie web in care ajungem de multe ori din impuls. Ieri am cumparat doua carti de pe Amazon US, iar la check-out am fost uimit un pic de valoarea transportului. Costa mai mult de jumatate din valoarea cumparaturilor mele. Inteleg, vorbim de US -> Romania, dar totusi!?

Nu mai lansez inca un blog, lansez patru!

Am din ce ince mai putin timp pentru blogging. Anul a inceput mult mai in forta decat ma asteptam. Nu mai reusesc sa citesc toate blogurile din reader si fac uneori eforturi sa pastrez actualizat blogul meu de zi cu zi. Acum cateva saptamani, am anuntat ca voi lansa un blog profesional. Lucrez de fapt la lansarea a trei patru bloguri.