MANAFU*

Abonamente Evensys

Ziua Z a lansat Zonga.ro

Am incercat sa il conving pe Sergiu Biris sa lanseze Zonga la NetCamp 2011. Mi-a zis ca mai are nevoie de timp, ca sunt mai multe lucruri de pregatit. Atunci m-am mirat un pic, aseara, dupa lansare, am inteles insa de ce nu putea pregati lansarea in cateva saptamani. Produsul lui nu e o joaca de-a antreprenoriatul.

Pregatesc ghidul companiilor new media 2012

La fiecare editie Digital Marketing Forum, in ultimii ani, am oferit participantilor ghidul Digital Marketing Report. Adresat oamenilor de marketing din companii, ghidul include o colectie de tendinte din promovarea digitala pentru 2012, rezultalele studiului “Online Leading Brands” si lista agentiilor interactive, publisherilor, furnizorilor de servicii online etc. Mai jos vedeti report-ul de anul trecut.

Sa ma agit din nou?

Cateodata nu stiu cand sa ma opresc. Vreau sa fac o groaza de lucruri in social media la noi. Nu ma agit cumva prea tare? De ce trebuie sa fac eu asta?… aceste intrebari si altele ma pun pe ganduri. Trec prin aceasta “stare” chiar acum. Sunt tentat sa fac un sistem de matching intre cei care ofera si cei care cauta un job in social media.