MANAFU*

Abonamente Evensys

Bucuresteanul fata in fata cu IKEA

Cel mai bun mod de a da mai departe un post care iti place mult este sa il preiei pe scurt pe blogul tau si sa directionezi toata atentia spre autor. Asta fac eu acum cu postul Bogdanei despre bucuresteni si IKEA. Desi nu mai frecventez locul de ceva vreme, m-am gandit si eu candva la nebunia creata in jurul restaurantului de la etaj si a fluxului enorm de oameni pe care il vedeam in weekend la hotdogs, la parter.

Ultimele zile pentru raportul blogosferei

Marti, la Social Media Summit Bucuresti, vor fi anuntate rezultatele studiului “Blogosfera Romaneasca 2011“, initiat de Refresh.ro. Am inteles ca deja peste 400 de bloggeri au completat sondajul online. Daca ai un blog si nu ai bifat in chestionar, te invit sa o faci direct aici.

Creste importanta social media in recrutare

Peste 65% dintre companiile angajatoare sunt interesate sa foloseasca retelele de socializare pentru campaniile de recrutare, conform unui recent sondaj realizat de Myjob.ro. Printre platformele in care companiile vizeaza sa isi promoveze posturile vacante, cele mai populare sunt LinkedIn si Facebook. In toamna anului trecut, BestJobs.ro afla in cadrul unei cercetari ca 83% dintre angajatori verifica backgroundul online al potentialilor angajati.