MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum adaugi un tab Pinterest pe pagina ta de Facebook

Daca aveti deja un cont pe Pinterest pentru companie, o idee foarte buna de a-l promova este integrarea sa cu pagina de pe Facebook. Asemenea Twitter, YouTube, Flickr, Google Plus etc., puteti avea un tab dedicat pentru imaginile si clipurile video publicate pe Pinterest. Am identificat doua modalitati pentru integrare.

Solutia TabFusion – Accesati intai site-ul TabFusion. Va logati cu contul de Facebook, iar in meniul vertical, in categoria de aplicatii Social, veti gasi aplicatia Pinterest. Urmati pasii de instalare si veti avea apoi un tab pe pagina de Facebook cu ultimele postari pe Pinterest, afisate invers cronologic. (via)

Solutia AGBeat – Mai intai instalati aplicatia Static Iframe. Apoi in tab-ul creat pentru aplicatie, in setarile acestuia, selectati URL la Page Source. Inserati adresa contului Pinterest si modificati (daca doriti) numele tab-ului. Din pacate, contul Pinterest nu va fi redimensionat in spatiul oferit de Facebook. (via)

5 comentarii

  1. oana says:

    Am incercat sa pun tab-ul de pinterest pe pagina companiei de FB, DAR trebuie sa fi membru VIP pentru a beneficia de acest serviciu. Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar ar fi fost bine, daca as fi stiu acest lucru din articol 😀

  2. Oana, am testat chiar acum pe o alta pagina solutia Tabfusion si a mers. Ai si optiunea Regular. Uite dovada mea: https://www.facebook.com/TheConnector.ro/app_293569487372437

    Iti recomand sa urmezi cu atentie pasii si sa fii atenta in desfasurarea actiunii ce optiuni alegi. Trebuie sa dai mai multe clickuri pana termini, dar nu dureaza mai mult de 2 minute.

    Sunt curios daca la o noua incercare va merge.

  3. Salut Cristi ,

    si eu patesc acelasi lucru ca si Oana. Daca ma duc la modul preview imi arata cum ar trebuie sa arate, insa cand ma duc sa definesc o pagina, imi spune : Adding the Pinterest Tab to your fan pages requires a VIP membership. 🙁

  4. Deci…

    1. Sign In with Facebook
    2. Today’s featured App (in centrul paginii) sau Social (pe coloana la FB Apps).
    3. Get the regular Pinterest app (click pe link Pinterest)
    4. Please provide your Pinterest username (pui user-ul)
    5. Add to Pages (bifeaza pagina pe care vrei sa pui)
    6. (To add a Pinterest Tab to your fan pages, you need to first authorize your fan pages by selecting them below. This prevents unauthorized users from adding the Pinterest Tab to pages they don’t own. Check the boxes next to the pages you wish to add and click Authorize before adding the Pinterest Tab to them.)
    7. Click Authorize
    8. Click » Add to Page
    9. Se deschide pagina care instaleaza aplicatia
    10. Click Add Pinterest Tab
    11. Si gata

  5. Am facut din nou pe o alta pagina si a mers!

Comentează