MANAFU*

Abonamente Evensys

Eu caut un aparat foto la F64, altii pot castiga o vacanta cu ei

Dupa un scurt timp de gandire si privind “patimile” indragostitilor de fotografie, am decis sa ma orientez spre un aparat foto compact. Inca nu reusesc sa inteleg ce ii motiveaza pe unii cunoscuti, gen Costin, sa care dupa ei atata bagaj si sa investeasca banii seriosi in obiective & stuff.

Cel mai probabil voi alege Canon G12 daca nu voi afla de o alta optiune numai buna pentru un incepator. Dar mai astept un pic. Astept o ocazie sau un eveniment cu care sa imi inaugurez noua pasiune.

Sa va spun ca sunt un pic lenes cand vine vorba de gadget-uri? Asta in traducere inseamna ca aparatul foto respectiv ar trebui sa aiba multe presetari pentru diverse ocazii.

Ca tot va vorbesc din nou despre incercarea mea de am transforma in fotograf amator si despre indragostitii din domeniu, va reamintesc ca F64 deruleaza in aceasta perioada o campanie de Valentine’s Day pentru amatorii de fotografie. La cumpararea unui aparat foto compact de la ei, intri automat intr-o tragere la sorti ce are ca premiu un weekend la Venetia. Toate detaliile sunt aici.

In plus, F64 si Blogal Initiative a lansat un concurs pentru bloggeri. Detalii aici.

5 comentarii

  1. Petreanu says:

    G12 e o alegere foarte buna, eu am avut unul si am fost incantat.

  2. igu says:

    Am un G12 de un an pt situatiile in care nu vreau sa car dslr-ul dupa mine dar totusi sa am cat mai mult control asupra setarilor.
    Dar m-am trezit ca nu prea l-am folosit pt ca nu e chiar atat de compact cat sa-l bag intr-un buzunar la pantaloni fara sa arat ciudat, iar daca-l bag intr-o haina gen polar atarna ca o caramida.
    Recomand Canon PowerShot S100 IS care face in mare aceleasi lucruri doar ca e mult mai compact. Review aici: http://www.dpreview.com/reviews/CanonS100/ si comparatie side-by-side aici: http://www.dpreview.com/products/compare/side-by-side?products=canon_g12&products=canon_s100
    Sunt extrem de multumit de G12 ca inlocuitor pt 7D dar daca nu ai dupa tine tot timpul un ghiozdanel ceva o sa-l simti cam greu/maricel pt un aparat de “purtat” zilnic.

  3. Bogdan says:

    De ce nu încerci un model Mirrorless? Calitatea DSLR în corp compact. De exemplu Panasonic DMC-GX1 http://www.f64.ro/f443070/products/description/Panasonic_DMC_GX1_argintiu-obiectiv_PowerZoom_14_42mm_f_3_5_5_6_POWER_O_I_S_/index.html

  4. KillerINC says:

    Eu am un FujiFIlm FinePix Hs20 de ceva timp si sunt foarte multumit de el . Costa cu vreo 500 de lei mai putin decat Canon=ul de mai sus (eu l-am luat la 750 de lei cu ocazia black friday) si ca specificatii din cate vad eu e un pic mai puternic

Comentează