MANAFU*

Abonamente Evensys

F64 te trimite la Venetia

Fara sa fiu fotograf amator macar, va recomand* Canon si F64. Mi-am propus ca in 2012 sa ma imprietenesc cu aceste doua branduri, ca imi plac tare mult. Pana atunci, va recomand un concurs organziat de F64 pentru cei care vor sa isi cumpere un aparat foto zilele acestea.

Cumpara online sau de la showroom un Canon Compact, pana pe 14 februarie, si ai sansa sa castigi, prin tragere la sorti, un weekend in doi la Venetia. Premiul va fi “consumat” in perioada 28 aprilie – 1 mai 2012, cheltuielile fiind, evident acoperite de F64  (transport avion dus-intors, cazare cu mic dejun inclus, in hotel de 4 stele). Intrati aici sa vedeti aparatele si celelalte detalii!

Ca tot am zis ca vreau sa imi iau un Canon, ce recomandati unui incepator? Eu ma uitam la un G12 sau EOS 500D. As merge pe cel compact, sa fiu sincer, sa nu ma pierd prin obiective. Ce ziceti?

* Vad F64 drept Mecca fotografilor romani, iar despre Canon, nu va spun eu nimic, ii las pe fani sa se manifeste in comentarii.

UPDATE: Tocmai am fost anuntat in “casca”: F64 sustine aceasta initiativa printr-o campanie pe bloguri alaturi de Blogal Initiative, punand in joc un premiu de 300 de euro. Detaliile sunt aici.

8 comentarii

  1. Sper sa nu ma ucida definitiv Manafu ca va zic aici in comentariu si despre campania de pe Blogal Initiative unde bloggerii care scriu despre campania F64 pot castiga cash 300 de euro :))

  2. oceanograful says:

    Canon PowerShot S95 si mai raman ceva bani de buzunar

  3. sandu ionut says:

    Ai dreptate F64, e Mecca fotografilor 🙂
    Eu zic sa mergi pe un Nikon (chiar si compact)…
    Stiu ca nu e in ton cu concursul!!!

  4. Petreanu says:

    Dacă te prinde microbul foto, ai încurcat-o 🙂 Zic să te gândeşti bine înainte, că dup-aia…

    G12 e foarte bun, am avut şi am fost foarte mulţumit.

  5. George says:

    Aparatul e o alegere cel putin la fel de personala ca masina sau partenerul de viata. Cu nici unul din aparatele enumerate de tine nu dai gres, numai ca ai de ales intre comoditare (G12) sau versatilitate (500D). Stiu ca nu e placut sa te plimbi tot concediul cu un intreg rucsac plin de obiective si accesorii, dar s-ar putea sa descoperi la un moment dat ca sunt suficiente doar 2 obiective cu care iti schimbi perspectiva.

    Sau un mirrorless care ia cei mai bun din cele 2 lumi :).

  6. Tastilica says:

    Nu sunt foarte bun in arta fotografiei dar stiu ca daca iti doresti sa faci poze oauuu si ai bani de investit ar trebui sa alegi DSLR-ul. Este compact, potrivit pentru inceput iar daca iti deschide apetitul nu va mai trebui sa investesti decat in accesorii potrivite ulterior.

    Recomand sa citesti aici: http://mosneagu.eu/2012/01/kit-dslr-canon-de-vanzare/ Cunosc aparatul si merita….. Recomandari potrivite poti cere si aici http://www.holerga.com/2012/lansarea-calendarului-superfete-2012/

  7. Andu says:

    Iti recomand 600D-ul

Comentează