MANAFU*

Abonamente Evensys

Lowe lanseaza o agentie de mobile marketing

Grupul Lowe a lansat astazi oficial agentia specializata in mobile marketing Mobile Works. Condusa de Alex Putineanu, agentia va oferi servicii de strategie, planificare, creaţie şi implementare de campanii integrate de comunicare pe telefonul mobil utilizand serviciile de comunicare ale operatorilor de telefonie mobila, internetul mobil si aplicatii pentru smartphone. Printre tehnologiile folosite se numara: Augmented Reality, Coduri QR, Bluetooth, IVR, SMS si MMS.

Cred ca este prima agentie de profil de la noi care se naste intr-un grup de publicitate. Sa fie primul semnal pentru un nou trend pe piata? Acum incerc sa imi amintesc care a fost prima agentie interactiva lansata intr-un grup de publicitate (in afara de Webstyler)?

6 comentarii

  1. Claudia says:

    Chiar este momentul! Consumul de media si nu numai urmeaza un trend foarte puternic in directia ‘mobile’

  2. zanatate says:

    S-ar putea sa ai dreptate in privinta noului trend. Daca o idee are succes va fi imediat copiata 🙂

  3. Dan says:

    Saatchi & Saatchi a lansat Epidemic in 2010, agentie specializata tot in mobile marketing. Nu stiu ce s-a mai intamplat cu ea, pare sa fi disparut intre timp.

  4. Ionut Mosteanu says:

    fostul meu coleg de la Connex, Gabi Sora, s-a ocupat de Epidemic. A plecat de acolo. La ce venituri sunt momentan in mobile marketing si ce overheads sunt in schemele agentiilor mari trebuie multa intelegere si rabdare din partea actionarilor.

  5. Antonio Eram says:

    competitie la web2sms.ro . Bring it !
    Challenge accepted 😉

  6. Gabriel Sora says:

    Intr-adevar Ionut prima agentie de Mobile Marketing a fost Epidemic, activitatea acesteia a fost inclusa in Saatchi & Saatchi X in primavara anului 2011. Inca sunt acolo si ma ocup de Mobile Marketing 🙂

Comentează