MANAFU*

Abonamente Evensys

Online PR Boot Camp 3

Am ajuns la cea de-a treia editie Online PR Boot Camp, cursul de social media pentru comunicatori. L-am pornit ca un experiement si dupa feedback-ul bun primit, am decis sa il continuam de cateva ori pe an. Este o foarte buna ocazie de a vedea social media la lucru.

DESPRE CE ESTE VORBA?
Online PR Boot Camp este un training de doua zile adresat oamenilor de PR din agentii si companii. Isi propune sa aduca in prim plan un set de informatii esentiale despre social media alaturi de o serie de exercitii practice. Toti participantii vor primi, de asemenea, un mic manual cu foarte multe sfaturi utile in domeniu.

CE URMARESC?
La noi, inveti social media facand social media. Dar ce se intampla daca doresti sa iti pui la punct notiunile de baza in scurt timp? Unde mergi? Cum nu exista nicio oferta pe piata, am creat acest training. Interesul meu este de a creste numarul celor care fac social media in Romania, avand acel know-how.

CUI SE ADRESEAZA?
In general, cursul a fost gandit pentru orice om de PR. In particular, este pentru cei care vor sa intre in social media, vor sa isi schimbe job-ul in aceasta zona sau au o oportunitate in cadrul companiei / agentiei.

Cursul se desfasoara cu un numar de maximum 30 de persoane. Din ce stiu de la colegii din Evensys, au mai ramas sub 10 locuri la editia din februarie.

Comentează