MANAFU*

Abonamente Evensys

Sa ma agit din nou?

Cateodata nu stiu cand sa ma opresc. Vreau sa fac o groaza de lucruri in social media la noi. Nu ma agit cumva prea tare? De ce trebuie sa fac eu asta?… aceste intrebari si altele ma pun pe ganduri. Trec prin aceasta “stare” chiar acum. Sunt tentat sa fac un sistem de matching intre cei care ofera si cei care cauta un job in social media.

Au ajuns la mine cateva CV-uri interesante in ultima luna. Si m-as bucura sa le pot introduce la diverse agentii. In acelasi timp, Hortensia Nastase, managerul GolinHarris Romania, imi spune intr-un comentariu ca la ei “procesul de recrutare este unul continuu pe zona de online, lucrurile cresc mai repede decat am estimat”.

De aici si din seria Social Media Jobs am ajuns la ideea sistemului de matching.

Doru Panaitescu face deja de ceva timp acest lucru in zona digitala generala. Si e recunoscut ca o buna resursa de job-uri. Eu vreau sa ma concentrez strict pe social media. Si caut si un sistem usor de  controlat.

Pana il voi gasi, va cer parerea: Credeti ca ar fi util o platforma, un sistem? Sau ma agit degeaba?

7 comentarii

  1. Ina Hent says:

    Da, cred ca ar fi util si cred cu tarie, avand in vedere mai multi factori, ca acest demers va avea succes. Ceea ce iti doresc si eu!

  2. Matilda says:

    Daca reusesti sa faci un sistem de matching ar fi minunat… Asta e ceva ce portalurile de joburi inca nu ofera.

  3. Cezar says:

    Pentru mine personal ar fi utila platforma. 🙂 Si cred ca si pentru alte persoane, asa ca, daca poti, agita-te cu folos!

  4. Raluca says:

    Cred că ar fi o idee super.

  5. Gioka says:

    Eu te înţeleg de ce eşti aşa de entuziast.E o perioadă propice pentru planurile din anul în curs,şi cred că vrei să rămâi acolo unde îţi este poziţia,adică sus.
    Asta nu neapărat la un nivel conştient.Dar nu asta contează,ci faptul că sistemul de matching mi se pare o idee bună,iar tu fiind cel mai reprezentativ din domeniu,aşa apari cam peste tot,ar fi super ok să moderezi toată treaba.Dacă pot să te susţin în orice fel,just do it.
    Din Timişoara.

  6. Alex says:

    si pentru mine cred ca ar fi util. multora le-ar fi de folos

  7. Razvan says:

    Ideea este una buna si relevanta in mediul acual al online-ului romanesc, doar ca tin sa mentionez ca avem traim in Romania si toti sunti experti/guru & other wonders … si va fi necesar cred eu de un quiz sau un mic test gen cum au siteurile de freelancing …. sa demonstrezi ca poti …

    chestie de care m-am lovit cu aplicantii de prin best/ejobs, acum ceva vreme, cand tot ce primeam in perioada de proba era doar inconsecventa si promisiuni desarte …

    reduce cu mult habarnisti … de persoanele dedicate si calificate.

Comentează